Το παλεύει για τους Γάλλους

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού για τον Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ είναι σε εξέλιξη και οι επαφές του Πιερ Ισά με την Μαρσέιγ, στην οποία αγωνίστηκε επί μια πενταετία και έχει πολύ καλές σχέσεις, συνεχίζονται παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες για μια τέτοια μεταγραφή. 

Ο γκολτζής φορ, όπως και ο διεθνής χαφ Ματιέ Βαλμπουενά, είναι μεγάλες επιδιώξεις του Ολυμπιακού από τον σύλλογο της Μασσαλίας όπως αναφέρεται καθημερινά σε γαλλικά ρεπορτάζ, ενώ για τον Ζινιάκ ο ιδιος ο Ισά παραδέχτηκε το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον μιλώντας στον γαλλικό Τύπο. Το πρόβλημα και με τους δύο Γάλλους σταρ είναι, εκτός από τα μεγάλα κασέ τους, ότι θα πρέπει να πειστούν να συνεχίσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κι εκεί προφανώς δουλεύει αυτό το διάστημα ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ. 

Οι ερυθρόλευκοι περιμένεουν την απάντηση του Παϊτίμ Κασάμι για τη μεσαία γραμμή, αλλά ταυτόχρονα εξετάζουν και την πρόταση από τον μάνατζερ του Μιραλάς για τον Βαντίζ Οτζίτζα-Οφόε, τον Βέλγο χαφ της Μπριζ, ο οποίος είναι βασικότατο στέλεχος με εξαιρετικές σεζόν εδώ και μια πενταετία στο σύλλογο του Βελγίου. Ο Βαντίζ που έχει ρίζες από την Γκάνα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και για την αγορά του θα χρειαστούν περίπου 5-6 εκ. ευρώ. 

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται άμεσα για την περίπτωση του Άλαν Πουλίδο που δήλωσε ότι φεύγει από την Τίγκρες για την Ευρώπη και ότι μιλάει με τον Ολυμπιακό.

Στην Ισπανία ξαναγράφουν για τον Μπόγιαν ότι τον θέλουν Μάλαγα, Ολυμπιακός και Τορίνο αλλά ότι ο ίδιος προτιμά να παίξει στην Αγγλία.

Η Σαουθάμπτον είναι μία από τις ομάδες που φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον Χοσέ Χολέμπας για τον οποίο ξαναγράφουν στην Τουρκία ότι αρκετοί σύλλογοι της χώρας ενδιαφέρονται. 

Για τον Μανωλά οι ύμνοι και τα δημοσιεύματα είναι καθημερινά για τα μεγάλα κλαμπ από όλη την Ευρώπη. 

Το Σάββατο θα γίνει η «πρώτη» του Ολυμπιακού στο Ρέντη και αναμένεται να είναι παρών και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Μπαστιά και δεν έχει βρεθεί προς το παρόν κάποια άλλη λύση.

Σχετικά άρθρα