«Προχωράει ο Ολυμπιακός για Οφόε»

2 Ιουλίου 2014

Μια ακόμα μεγάλη αποκάλυψη του RedGoal επιβεβαιώνεται με τον πλέον περίτρανο τρόπο καθώς το θέμα του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε για το οποίο πρώτοι διαβάσατε στην μοναδική ιστοσελίδα Ολυμπιακού που κάνει ρεπορτάζ, είναι υπαρκτό και "παίζει" δυνατά.

"Αυτός είναι ο μέσος για Θρύλο" γράψαμε και αποκαλύψαμε το όνομα του 25χρονου Βέλγου με γκανέζικη καταγωγή που βρίσκεται ψηλά στην ερυθρόλευκη ατζέντα για τη μεσαία γραμμή.

Πλέον, οι πληροφορίες που μας έρχονται από το Βέλγιο κάνουν λόγο για διαρκή επαφή των ερυθρολεύκων με την πλευρά του παίκτη και προσπάθεια για να έρθει η μεταγραφή στα μέτρα του Ολυμπιακού.

"Προχωράει ο Ολυμπιακός για τον Οτζίτζα-Οφόε και σύντομα θα έχουμε νεότερα για την υπόθεση. Η ελληνική ομάδα ζυγίζει τις επιλογές της και αναμένεται να καταθέσει πρόταση άμεσα" μας μεταφέρθηκε.

Πρόταση είναι προφανές ότι δεν έχει κατατεθεί ακόμα, όμως το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον σπουδαίο αυτό κεντρικό μέσο, είναι σε διαπραγμάτευση με την Κλαμπ Μπριζ στην οποία ανήκει ο παίκτης και προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις των Βέλγων σε ποσό κάτω των 4.500.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει αν δεν αποκτηθεί ο Παϊτίμ Κασάμι -ίσως και αν αποκτηθεί ο Ελβετός καθώς δεν αποκλείεται πώληση Μανιάτη ή Σάμαρη- και προετοιμάζει το έδαφος μέσω του Κριστόφ Ενροτό με τον οποίο έχει στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια λόγω Μιραλάς και άλλων υποθέσεων.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...