Σχορτσανίτης: «Ο Ολυμπιακός έχει δίκαιο…»

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης πήρε θέση υπέρ του Ολυμπιακού στην διαμάχη που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» με την ΕΟΚ για το θέμα της πλήρους ασφάλισης των διεθνών παικτών στην Εθνική ομάδα.

Ο Ελληνας θηριώδης σέντερ, ο οποίος φέτος πανηγύρισε την κατάκτηση του τρεμπλ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και πρόσφατα ανανέωσε την συνεργασία του με την «ομάδα του λαού» παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «All Star Basket» και τάχθηκε υπέρ του Ολυμπιακού στο θέμα της ασφάλισης.

Αρχικά ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ευχαρίστησε τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την στήριξη που του έδειξαν όσο αγωνιζόταν στην ομάδα. «Όσο έπαιζα στον Ολυμπιακό η σχέση μου με τους αδελφούς Αγγελόπουλους ήταν εξαιρετική. Με στήριξαν απίστευτα και όσες φορές κι αν τους πω ευχαριστώ, δεν φτάνει».

Μετέπειτα ο Σχορτσανίτης αναφέρθηκε στην διαμάχη του Ολυμπιακού με την ελληνική ομοσπονδία για την ασφάλιση των διεθνών και τάχθηκε ανοιχτά υπέρ των Πειραιωτών:
«Αν έπαιζα στον Ολυμπιακό και υπήρχε αυτή η απόφαση, ναι, θα την σεβόμουν. Και γιατί θα ήταν απόφαση της ομάδας αλλά και γιατί πιστεύω ότι στο θέμα της ασφάλισης ο Ολυμπιακός έχει δίκιο. Άσχετα αν ο κόσμος πιστεύει ότι αξίζουμε ή δεν αξίζουμε τα χρήματα που παίρνουμε, επειδή… πηγαινοερχόμαστε με μία μπάλα στο γήπεδο. Δεν είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας αθλητής να ρισκάρει το συμβόλαιό του, να διακινδυνεύει τα χρήματα ενός χρόνου και να μην διασφαλίζεται. Παρακολουθώ την εξέλιξη της υπόθεσης και μαζί την παρακολουθεί και η ομάδα μου. Πριν φύγω από το Ισραήλ, μιλήσαμε με τους ανθρώπους της Μακάμπι, με ρώτησαν για το θέμα και περιμένουν απαντήσεις».

Σχετικά άρθρα