Ψυχολόγος στο πλευρό της Σελεσάο

Την κορυφαία ψυχολόγο της Βραζιλίας, Ρεγκίνα Μπραντάο, εξειδικευμένη στην αθλητική ψυχολογία, επιστράτευσε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι τις μέρες της ανάπαυσης των παικτών της Σελεσάο πριν τον κρίσιμο προημιτελικό με την Κολομβία.

Η Μπραντάο από την Τρίτη άρχισε να συναντά τους διεθνείς και να έχει ιδιαίτερη συζήτηση με τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Ο αρχηγός Τιάγκο Σίλβα, ο γκολκίπερ Ζούλιο Σέζαρ, ο Φρεντ, ο Νεϊμάρ αλλά και άλλοι βρίσκονται σε απίστευτη ένταση, ειδικά μετά την δραματική πρόκριση σε βάρος της Χιλής.

Όταν τους είδε ο Σκολάρι να ξεσπούν σεκλάματα στα αποδυτήρια κατάλαβε ότι κάτι έπρεπε να κάνει και να το κάνει αμέσως.

Παράλληλα έβλεπε να αυξάνεται καθημερινά η πίεση από τα ΜΜΕ αλλά κυρίως από τους παλαιούς διεθνείς και ειδικά της ομάδας του 70.
Ο αρχηγός της ομάδας του 70, Κάρλος Αλμπέρτο είπε ανοικτά ότι η ομάδα είναι πολύ «σοφτ» για να φθάσει έως το τέλος του τουρνουά.

Ο Νεϊμάρ που συναντήθηκε την Τετάρτη με την Μπραντάο είπε ότι η συνάντηση αυτή τον ωφέλησε πολύ.

«Ποτέ στην ζωή μου δεν είχα τέτοια εμπειρία. Το χάρηκα και νομίζω ότι με ευεργέτησε αυτή η συνάντηση. Δεν είμαι ο μόνος. Όλοι οι παίκτες το έχουμε ανάγκη. Η Ρεγκίνα είναι εξαιρετική. Σπουδαία προσωπικότητα» ανέφερε ο άσος της Μπαρτσελόνα.

O Σκολάρι έχει και στο παρελθόν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία με την Μπραντάο για αυτό και δεν δίστασε να την εμπιστευτεί για μία ακόμη φορά.

 

.

Σχετικά άρθρα