Κασάμι, Ντουρμάζ και οι έξι «πρωτάρηδες»

Ο Μίτσελ επιστρέφει στην Αθήνα και πιάνει δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του για τον Ολυμπιακό της περιόδου 2014-15. Ο Ισπανός τεχνικός που θα έχει νέο βοηθό τον Ράφα Αλκόρτα στη θέση του Βίκτορ, θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΠΑΕ ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας το ερχόμενο Σάββατο και της αναχώρησης για την Αυστρία την Δευτέρα 7 Ιουλίου. 

Ο Μίτσελ αναμένεται να πάρει μαζί τους 26 ποδοσφαιριστές στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 18 του μηνός. Την πρώτη τους προετοιμασία με τον Ολυμπιακό θα κάνουν οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γεκεβόργκ Γκαζαριάν, Θανάσης Παπάζογλου, Τάσος Αυλωνίτης, Δημήτρης Κολοβός και Ανδρέας Μπουχαλάκης. Στην Αυστρία θα πάνε και αρκετοί εκ των δανεικών (Γιαταμπαρέ, Διαμαντάκος, Κατάι, Βλαχοδήμος) όπως και παίκτες από την ομάδα Νέων του συλλόγου (Βέργος, Βούρος, Σάλιακας, Βατουσιάδης).. 

Στα μεταγραφικά ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι θα μπορέσει να κλείσει άμεσα την υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι που είναι ο βασικός στόχος για τη μεσαία γραμμή, ενώ για τα άκρα της επίθεσης οι ερυθρόλευκοι ολοένα και πλησιάζουν στον Σουηδό Τζίμι Ντουρμάζ της Γκεντσλέρ. 

Για σέντερ φορ οι δυσκολίες για τον Ζινιάκ είναι μεγάλες (ο παίκτης δεν πέφτει από τα 3 εκ. ευρώ, ενώ δεν δείχνει πολύ ζεστός για Ελλάδα) και εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις, ενώ ο Ολυμπιακός αναμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πουλίδο και της άφιξής του αργότερα στην Ελλάδα. Σήμερα-αύριο αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον Εντινγκά ώστε να πάει στην προετοιμασία. 

Σύμφωνα με άλλο σενάριο, ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί κρούση από την Σεντ Ετιέν για τον Χολέβα, με τους Γάλλους να προτείνουν τον ακραίο επιθετικό Γιοάν Μολό που ήθελε και πέρσι η ελληνική ομάδα. 

Κοντά σε συμφωνία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για φιλικό τον Αύγουστο στο Καραϊσκάκη είναι ο Ολυμπιακός και εάν οριστικοποιηθεί επισήμως, θα έχουμε επιστροφή Βαλβέρδε στο Φάληρο.

Σχετικά άρθρα