«Τέχνες και Δημιουργικότητα» στα Ιωάννινα, 3 - 11 Ιουλίου

3 Ιουλίου 2014

Παρεμβάσεις στο αστικό τοπίο. Εικαστικοί καλλιτέχνες συν-δημιουργούν με καλλιτέχνες street art σε μια αστική παρέμβαση Ιωάννινα

Το project «Gradient: From Gray to Color Scale» θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα από τις 3 έως τις 11 Ιουλίου 2014, αποσκοπώντας στη δημιουργία μίας μεγάλης κλίμακας εικαστικής παρέμβασης στο δημόσιο χώρο της πόλης των Ιωαννίνων, με τη δημιουργία και την παρουσίαση έργων μόνιμου και παροδικού χαρακτήρα.

Τοιχογραφίες και graffiti θα δώσουν χρώμα στο γκρίζο των κτιρίων, installations θα τοποθετηθούν στο δημόσιο χώρο και σε άδεια μαγαζιά, ενώ θα πραγματοποιηθούν ακόμη προβολές σε συνεργασία με διεθνή φεστιβάλ και φορείς. Το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με live acts, DJ Sets και performances.

Η υλοποίηση του project «Gradient: From Gray to Color Scale» κατέστη δυνατή μετά από υποβολή της ιδέας στο διαγωνισμό της Samsung Electronics Hellas «Launching People» στην κατηγορία «Τέχνες και Δημιουργικότητα», όπου κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους ανάμεσα σε 70 υποβληθείσες ιδέες.

Μέντορας: Ηλίας Χατζηχριστοδούλου [εμπνευστής και διοργανωτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδος, Athens Video Art Festival]

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: http://multiartprojects.org/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ