Τι έγραψε η αδελφή της Τζούλια Ρόμπερτς για την ίδια πριν αυτοκτονήσει

3 Ιουλίου 2014

Την μητέρα της και τα αδέρφια της κατηγορεί για την κατάθλιψη στην οποία έπεσε η αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς, σε σημείωμα που άφησε λίγο πριν αυτοκτονήσει!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η ετεροθαλής αδερφή της ηθοποιού, Νάνσι Μόουτς, βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στο μπάνιο του σπιτιού της, τον περασμένο Φεβρουάριο, λίγο πριν την απονομή των Όσκαρ.

Το γράμμα – διαθήκη που άφησε η Νάνσι έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας και επιβεβαιώνει ότι οι δύο αδερφές δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις. Μάλιστα, κάποιοι είχαν υποστηρίξει ότι η Νάνσι επέλεξε να αυτοκτονήσει λίγες ημέρες πριν την μεγάλη γιορτή του Hollywood ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να πάρει Όσκαρ η Τζούλια Ρόμπερτς!

«Υπέφερα από κατάθλιψη σε όλη μου τη ζωή, όμως ποτέ δεν ήταν τόσο άσχημα», έγραψε η 37χρονη λίγο πριν αυτοκτονήσει, με το γράμμα της να χωρίζεται σε τρία μέρη: ένα προς τον αρραβωνιαστικό της Τζον Ντίλμπεκ, ένα προς τη μαμά και τη διάσημη αδελφή της και ένα προς όλο τον κόσμο.

Οι αιχμές της Νάνσι για την οικογένειά της είναι σαφείς: «η μητέρα μου και τα λεγόμενα “αδέλφια” μου δεν παίρνουν τίποτα εκτός από τη μνήμη ότι είναι εκείνοι που με οδήγησαν στην πιο βαθιά κατάθλιψη στην οποία βρέθηκα ποτέ. Ξεσπώ σε κλάματα κάθε πρωί, επειδή απλά ξύπνησα», αναφέρει το γράμμα, στο οποίο η 37χρονη ζητά συγγνώμη από τον αρραβωνιαστικό της και του δίνει το δικαίωμα να πάρει ό,τι θέλει από τα υπάρχοντά της…

article-2675666-1F4DE3B000000578-54_634x308.jpg

γραμμα.jpg

article-2675666-1F4951D600000578-330_634x286.jpg

Star.gr
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...