Ο Αθανασίου πάει στα δικαστήρια τον Βαξεβάνη

3 Ιουλίου 2014

Από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος  Αθανασίου, δήλωσε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του περιοδικού Hot Doc και του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Η απόφαση αφορά το δημοσίευμα που θέλει τον κ. Αθανασίου να μην έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες του 281 τ. μ. πολυτελούς κατοικίας, ενώ άνθρωποι από το στενό κύκλο του υπουργού υπογραμμίζουν ότι πρόκειται για δημοσίευμα που στηρίζεται σε ανώνυμη καταγγελία που είχε υποβληθεί προ ετών στον Άρειο Πάγο και η οποία έχει ελεγχθεί και αρχειοθετηθεί δυο φορές. Την υπόθεση έφερε στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επισημαίνοντας πως ο υπουργός συνδέεται με μια σειρά σκανδάλων στην πολιτική ζωή της χώρας.

''Για το ΗΟΤ DOC, για τον κύριο Βαξεβάνη και τις αθλιότητες του, αλλά και για τις αθλιότητες του ανώνυμου επιστολογράφου, δεν θα σας απαντήσω», απάντησε ο υπουργός Δικαιοσύνης. «Αλλά φαντάζομαι ότι μπορεί να σας δω ως μάρτυρά του στη δίκη, η οποία θα γίνει όταν πάμε στη Δικαιοσύνη. Διότι εσείς τα ξέρετε και προαναγγέλλετε όλες τις αθλιότητες που έχουν κριθεί κατ΄ επανάληψη''.

Madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ