«Προχωρούν ως έχουν τα άρθρα 81 και 82»

3 Ιουλίου 2014

Μετά από τη δήλωση της βουλευτού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τελείως αρνητικό με τα άρθρα 81 και 82 του νομοσχεδίου που αφορά και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής τόνισε πως δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές τροπολογίες και πως το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί ως έχει.

«Για το 81 και το 82 τώρα. Η υπόθεση έχει πάρει πια εκρηκτικές διαστάσεις. Από την αρχή είπαμε ότι έχει προβλήματα. Έρχεστε να βάλετε νομοθέτηση με αποχαρακτηρισμό του άλσους. Είχαμε δείξει θετική διάθεση. Με απειλές και τραμπουκισμούς, οι κάτοικοι δεν μπόρεσαν να εκφράσουν την θέση τους. Έτσι είμαστε τελείως αρνητικοί και με το 81 και με το 82», δήλωσε η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου με τον Υπουργό Γιάννη Μανιάτη να τονίζει στην συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου:

«Στο άρθρο 81 και 82 αναβαθμίζεται πολεοδομικά η ευρύτερη περιοχή. Γίνεται μια σημαντική παρέμβαση. Σέβεται το περιβαλλοντολογικό ισοζύγιο. Δεν υπάρχει υποβάθμιση. Εμμένουμε όπως αναφέρεται και στις διατάξεις, δεν υπάρχει άλλη τροπολογία. Θα προχωρήσουν ως έχουν το άρθρο 81 και 82».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν