Φεράντο: «Να πάμε πιο ψηλά τον Εργοτέλη»

«Έχω έρθει για να δουλέψω σκληρά», δήλωσε ο νέος προπονητής του Εργοτέλη, Χουάν Φεράντο, ο οποίος έφτασε στο Ηράκλειο και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο “Νίκος Καζαντάκης.
Οι δηλώσεις του Φεράντο:
Για το αν θα πάρει παίκτες από την Ισπανία: «Θα πάρω τους καλύτερους στον Εργοτέλη ανεξάρτητα από τη χώρα που κατάγονται».
Για τη νέα του ομάδα, τι γνωρίζει για εκείνη και τους στόχους του: «Ξέρω ότι ο Εργοτέλης είναι ένα ιστορικό σωματείο και έκανε πολύ καλή πορεία πέρυσι στο πρωτάθλημα. Στόχος είναι να πάμε ακόμα καλύτερα φέτος και να κοιτάξουμε πιο ψηλά από πέρυσι».
Για τα ταλέντα που παραδοσιακά βγάζει ο Εργοτέλης: «Πρόκειται για μία ομάδα που δεν είναι πολύ γνωστή σαν όνομα σε υψηλό επίπεδο. Επιδίωξή μου είναι να ανεβάσουμε τον σύλλογο και να τον κάνουμε πιο γνωστό».
Για το ότι και η Σέριφ στην οποία βρισκόταν και ο Εργοτέλης πραγματοποίησαν πολύ καλές πορείες πέρυσι: «Ήταν πολύ καλό αυτό, φέτος θέλω να πάω παραπάνω».
Για το μήνυμά του στους φιλάθλους: «Με σκληρή δουλειά θα δείξουμε στον φίλους του Εργοτέλη καλό και ποιοτικό ποδόσφαρο γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Θέλω να κάνω ευτυχισμένο τον κόσμο».
Για τον αποκλεισμό της Ισπανίας από τους ομίλους και της Ελλάδας από τους “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να συμβούν».

Σχετικά άρθρα