Ναβρατίλοβα: «Δεν πιστεύω ότι η Σερένα είχε ίωση»

Εχει κατατκήσεις εννέα φορές το Wimbledon και γνωρίζει όσοι λίγοι τι σημαίνει αθλητισμός υψηλού επιπέδου. Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα μίλησε για τη Σερένα Γουίλαμς και χαρακτήρισε ανεξήγητο το γεγονός ότι την είδε να παίζει σαν… μεθυσμένη.
«Νομίζω ότι ο ιός ή ό,τι λένε τέλος πάντων ότι έπαθε, δεν υπάρχει. Δεν ξέρω τι είναι αλλά ελπίζω η Σερένα να είναι καλά. Απορώ πως έφυγε περπατώντας από το γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά.
«Το πιο ανεξήγητο είναι», λέει η Ναβρατίλοβα «ότι ενώ δεν ήταν σε κατάσταση να παίξει οι άνθρωποι γύρω της δεν έκαναν τίποτα να την αποτρέψουν. Δεν έπρεπε να έχει μπει εξ’ αρχής στο γήπεδο».

Εμφανώς εκνευρισμένη η Ναβρατίλοβα συνέχισε: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο και ελπίζω να μην ξαναδω. Όλοι ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν είναι σωστό. Δεν έχει λογική. Ο προπονητής της είπε ότι δεν την είχε δει για δυο ημέρες. Δεν ήξερε τίποτα. Είναι δυνατόν να είσαι προπονητής και να μην ξέρεις που είναι ο αθλητής σου; »

«Τα πιο περίεργα 15 λεπτά που είδα ποτέ σε γήπεδο τένις»… Το σχόλιο της Τρέισι Όστιν, πρώην πρωταθλήτριας στο U.S. Open, φτάνει και περισσεύει για να περιγράψει κανείς όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Wimbledon με την Σερένα Γουίλιαμς.
Η Αμερικανίδα τενίστρια σόκαρε τον πλανήτη όταν εμφανίστηκε στο Γουίμπλεντον, σε διπλό με την αδελφή της, να παραπατάει σαν μεθυσμένη, να μην μπορεί να πιάσει τη μπάλα, να δίνει την αίσθηση ότι πέφτει και να κάνει 4 διπλά λάθη απανωτά, πριν αποσυρθεί οριστικά από το ματς.

Σχετικά άρθρα