Σίλντενφελντ: «Δεν ξέρω πού θα παίζω»

Όσο πάνε και μπλέκουν τα πράγματα με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Αιφνιδιαστικά οι Ρώσοι της Ντινάμο Μόσχας του έδωσαν άδεια μέχρι τις 12 Ιουλίου, παρότι τον χρησιμοποίησαν στο φιλικό με την Αούστρια Βιέννης μόλις αφίχθη στην Αυστρία! Και ο ίδιος ο Κροάτης αμυντικός έχει μπερδευτεί.

«Με κάλεσαν να πάω στην Αυστρία, μιλήσαμε, έμεινα δύο ημέρες και μετά μου έδωσαν άδεια. Πραγματικά δεν γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Θα δούμε τις επόμενες μέρες», είπε στην κροατική ιστοσελίδα «jutarni.hr» ενώ όταν ρωτήθηκε εάν μετά το ελληνικό καλοκαίρι θα επιστρέψει στο ρωσικό χειμώνα απάντησε: «Δεν ξέρω πού θα παίζω. Τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν μέχρι την Παρασκευή την οριστική απάντηση της Ντινάμο στην πρόταση που έκαναν αλλά παράλληλα έχουν αρχίσει πια να ασχολούνται με άλλες περιπτώσεις.

Ο Σίλντενφελντ μίλησε για την εθνική Κροατίας και επί προσωπικού: «Περιμέναμε όλοι ότι θα προκρινόμασταν από τον όμιλο. Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές του αποκλεισμού. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη σιγή στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με το Μεξικό. Από την άλλη νιώθω περήφανος που ήμουν στο Μουντιάλ . Θα ήθελα να παίξω, όπως όλοι θέλουν. Να πω ψέματα; Αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Απογοητεύτηκα είναι η αλήθεια αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά», τόνισε.

Σχετικά άρθρα