Ξεχάστε τα παραδοσιακά τσίπς! Πατάτακια από κολοκύθι

3 Ιουλίου 2014

Τα τσίπς απο ψητά κολοκυθάκια ειναι πάντα τραγανά και γευστικά σαν συνοδευτικό η για διαρκές τσιμπολόγημα

Σερβίρονται με σώς απο λιαστή ντομάτα ή τζατζίκι γιά μακροσκελή ντιπαρίσματα

Συστατικά:

4-6 κολοκυθάκια
1 φλυτζάνι τριμμένο ψωμί
1 φλ. τριμένη παρμεζάνα
1 φλ. αλεύρι
2 αβγά
κόκκινη πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπέρι

Οδηγίες:

Ξεκινήστε κόβοντας τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες
Ανακατέψτε το αλεύρι, αλάτι, πάπρικα, πιπέρι.Χτυπήστε τα αυγά.
Περάστε τα κολοκυθάκια από το μίγμα του αλευριού μετα από τα αβγάκαι μετα από το τρίμα ψωμιού με την παρμεζάνα. Ριξτε ακόμα λίγη πάπρικα.
Βάλτε τα σε τάψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 0C  γιά 15 λεπτά από την μία μεριά και γυρίστε τα και ψήστε για άλλα 15 λεπτα μέχρι να γίνουν χρυσά και τραγανά απ εξω.

 

Gourmed.gr 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ