90 εκατ. ευρώ deal για παιχτη !!! Πωωωω!!

3 Ιουλίου 2014

Στο τελευταίο στάδιο φαίνεται πως βρίσκονται οι επαφές μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί η τελευταία συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των δύο πλευρών αποδείχτηκε καθοριστικό, καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή στα οικονομικά ανταλλάγματα.

Το ποσό που θα κληθεί να πληρώσουν οι Καταλανοί είναι περίπου 88 εκατ. ευρώ, περίπου στη μέση δηλαδή μεταξύ των προτάσεων των δύο ομάδων. Η Μπαρτσελόνα είχε ξεκινήσει από τα 80 εκατ., ενώ οι απαιτήσεις της Λίβερπουλ ήταν… στρογγυλές αφού ζήτησε 100 εκατ. Τελικά όπως συνήθως γίνεται η χρυσή τομή βρέθηκε περίπου στη μέση.

Πάντως το dealδεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αφού υπάρχει και το ενδιαφέρον των Redsγια τον Αλέξις Σάντσες. Είναι πολύ πιθανό δηλαδή η Λίβερπουλ να αποκτήσει τον παίκτη από την Μπάρτσα και ταυτόχρονα να μειωθούν αντίστοιχα τα χρήματα που θα πάρει για να δώσει τον Σουάρες.

Πάντως το πρώτο μέρος της συμφωνίας φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί με τον Ουρουγουανό να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν, αλλά από τον… Οκτώβρη, όταν και θα λήξει η τιμωρία που του έχει επιβληθεί από τη FIFA.

.exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ