Επίσημα «κόκκινος» ο Εμρέ Τσαν (video&pics)

Την απόκτηση του Εμρέ Τσαν ανακοίνωσε επίσημα η Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να εξετάσουν σοβαρά και την περίπτωση του Κλας-Γιαν Χούντελααρ, προφανώς για να καλυφθεί το κενό του Λουίς Σουάρες, εφόσον ο τελευταίος φορέσει τελικά την φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Η Λίβερπουλ είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές εβδομάδες με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον Εμρέ Τσαν έναντι του ποσού των 10 εκ. λιρών και την Πέμπτη ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή…

Ο πρώην άσος των «ασπιρινών», διεθνής με την Ελπίδων της Γερμανίας, τόνισε είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι υπερήφανος που γίνομαι μέλος της οικογένειας της Λίβερπουλ, ανυπομονώ να αγωνιστώ με την ομάδα και να προσφέρω το 100%. Η ομάδα έχει τρομερή δυναμική και λόγω του φοβερού κόσμου της»!

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωση του Κλας-Γιαν Χούντελααρ για την επίθεση. Βλέπετε, ο Λουίς Σουάρες είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο Ουρουγουανός άσος θα μείνει εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω της γνωστής τιμωρίας.

«Αναφορικά με τις φήμες για τη Λίβερπουλ, θα ήταν δίκαιο να μιλήσετε με την Σάλκε πρώτα. Οι διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο τρέχουν εδώ και αρκετό καιρό. Στις διακοπές, δεν θέλω να με ενοχλήσεις κανένας.Μετά τις διακοπές, θα μιλήσω περαιτέρω με την Σάλκε. Είναι κοντά αυτό. Τώρα μιλάω με το μάνατζέρ μου και πάνω απ’ όλα είναι τα συμφέροντα του κλαμπ. Είμαι συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο», έγραψε η «Bild» για τον διεθνή Ολλανδό άσο, ο οποίος αυτή την περίοδο είναι στην Βραζιλία με την εθνική του ομάδα, καθώς παίζει στο Μουντιάλ . Στο αγώνα με το Μεξικό πέτυχε, άλλωστε, το νικητήριο γκολ με πέναλτι…
Το συμβόλαιο του 30άχρονου επιθετικού με την Σάλκε λήγει σε ένα χρόνο…

Να θυμίσουμε πως ο Εμρέ Τσαν είναι η τρίτη μεταγραφή της Λίβερπουλ, μετά την απόκτηση των Ρίκι Λάμπερτ και Άνταμ Λαλάνα!

Σχετικά άρθρα