Παίζει και με… ένεση ο Νάβας

Δεν γίνεται να χάσει αυτό τον αγώνα… Ο λόγος για τον Κέιλορ Νάβας, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί έστω και με ένεση στον προημιτελικό του Μουντιάλ με την Ολλανδία. 

Ο πορτιέρο της Κόστα Ρίκα ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στον αγώνα με την Ελλάδα για τους «16» και κάνει πολύ καλό Μουντιάλ, μόνο που από τον αγώνα με την εθνική μας, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο! Το αποκόμισε από την απόκρουση που έκανε στην κεφαλιά του Μήτρογλου στο τέλος του αγώνα… Ο Κέιλορ Νάβας είχε πρόβλημα, αλλά επιδεινώθηκε τόσο με τη συνεχή παρουσία του στα παιχνίδια του Μουντιάλ, όσο και με την ενέργειά του στη συγκεκριμένη φάση.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας προφυλάχθηκε στις τελευταίες προπονήσεις της Κόστα Ρίκα και το ιατρικό επιτελείο κάνει τα πάντα για να παίξει με τους «οράνιε»…

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, είναι πολύ πιθανό ότι Κέιλορ Νάβας θα χρειαστεί ειδικό μπαντάρισμα στον ώμο, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και ένεση με ένζυμα!

Στην εθνική του ομάδα, αλλά και ο ίδιος δεν θέλουν να σκέφτονται περίπτωση απουσίας από την πολύ μεγάλο αγώνα με την Ολλανδία…

Σχετικά άρθρα