Διπλή «απάντηση»

Οι επαφές του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νταμπίζα με κεντρικό αμυντικό και χαφ είναι πια στην τελική ευθεία. Αυτή θα είναι η διπλή «απάντηση» του Τριφυλλιού μετά το «ναυάγιο» της επιστροφής Καραγκούνη.
Εδώ και καιρό η μεταγραφική προτεραιότητα του Τριφυλλιού είναι ο στόπερ, παρότι γίνονται παράλληλες ενέργειες και για τον χαφ. Ειδικά, όμως, με την τροπή που έχει πάρει πια η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο Νταμπίζας έχει ρίξει το βάρος στον κεντρικό αμυντικό. Ίσως τα «μπρος – πίσω» των Ρώσων της Ντινάμο για τον Σίλντενφελντ οδήγησαν στην αναπροσαρμογή του μεταγραφικού σχεδιασμού, καθώς όπως ανέφερε στη συνέντευξή του ο Αναστασίου, θα αποκτηθεί τελικώς ένας και όχι δύο στόπερ. Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι εφόσον αποκτηθεί ο στόπερ με τον οποίο συζητούν, ο Σίλντενφελντ θα είναι εκτός μπάτζετ. Άρα ακόμα και εάν τελικώς οι Ρώσοι δεχθούν την προσφορά του Τριφυλλιού για τον Κροάτη στόπερ, ίσως να είναι πια αργά.
Όσο για τον χαφ αυτός θα είναι παίκτης που θα παίξει στον άξονα, με τρέξιμο, ενέργεια, ικανότητα στη δημιουργία αλλά και στην εκτέλεση με δυνατότητα να παίξει εσωτερικός μέσος στο 4-3-3 ή στο 4-4-2 σε ρόμβο.

Σχετικά άρθρα