Αμπιντάλ και «μετασεισμοί»!

Μεταγραφική επίθεση του Ολυμπιακού την ώρα που όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας. 

Η ηχηρή κίνηση γίνεται με τον Ερίκ Αμπιντάλ που έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, να αντικαταστήσει τον Ιβάν Μαρκάνο και να γίνει ηγέτης στην ερυθρόλευκη άμυνα μαζί με τους Έλληνες διεθνείς της ομάδας. 

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται στα αριστερά με έναν άλλο Γάλλο άσο, τον 20χρονο Αρτουρ Μαζουακού που έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Βαλενσιέν και προορίζεται για τη θέση του Μπονγκ στο ρόστερ, με τον Ολυμπιακό να εμπιστεύεται τη συγκεκριμένη ομάδα καθώς από εκεί είχε πάρει και τον Καμερουνέζο. 

Για τη μεσαία γραμμή αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον Εντινγκά και τον Κασάμι ενώ ο Ολυμπιακός συνδέεται με τον διεθνή Κολομβιανό χαφ Μεχία που παίζει στο Μουντιάλ με την Εθνική της χώρας του.

Για την επίθεση η υπόθεση Ζινιάκ δεν προχωράει καθώς ο Γάλλος σταρ θα μείνει στην Μαρσέιγ αφού τον θέλει και στη νέα σεζόν ο Μπιέλσα. Οι Γάλλοι γράφουν σήμερα ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση αλλά ο Ζινιάκ δεν θα φύγει από την Μασσαλία. 

Ο Τζίμι Ντουρμάζ είναι κοντά στον Ολυμπιακό καθώς η Γκεντσλέρ έχει ρίξει τις απαιτήσεις της για τον Σουηδό εξτρέμ, ενώ στο τελικό στάδιο είναι και η ολοκλήρωση της απόκτησης του Άλαν Πουλίδο ο οποίος είναι σε διαρκή επάφή με τους ερυθρόλευκους.

Στην Τουρκία η Μπούρσασπορ έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο για τον Χοσέ Χολέβα και ο προπονητής της δήλωσε ανοιχτά ότι ο μπακ του Ολυμπιακού είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας του η οποία δεν έχει πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι να ικανοποιήσει και τον ελληνικό σύλλογο και τον διεθνή άσο. 

Ο Μίτσελ έρχεται σήμερα στην Αθήνα μαζί με τον Αλκόρτα για την έναρξη της προετοιμασίας.

Σχετικά άρθρα