Στο γραφείο του Σαρκοζί ακόμη και ο Φιντέλ Κάστρο φοράει δύο Ρόλεξ!

4 Ιουλίου 2014

Εψαξαν και βρήκαν τρομερές λεπτομέρειες οι τηλεθεατές στη Γαλλία, μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του Νικολά Σαρκοζί, μία ημέρα μετά την προσωρινή κράτησή του και ανάκριση για διαφθορά.

Ο Νικολά Σαρκοζί εμφανίστηκε στο πρώτο κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης από το γραφείο του της οδού Μιρομενίλ, στο κέντρο του Παρισιού. Ενας τηλεθεατής έψαξε και βρήκε κρεμασμένο στον τοίχο του γραφείου του πορτρέτο του κουβανού ηγέτη Φιντέλ Κάστρο στο οποίο εμφανίζεται να φοράει στο χέρι δύο ρολόγια Ρόλεξ!
Ο τηλεθεατής δημοσιοποίησε την παρατήρησή του με tweet, το οποίο αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα Le Parisien. Η ίδια εφημερίδα σημειώνει, πάντως, ότι ο ίδιος ο Νικολά Σαρκοζί δεν φοράει Ρόλεξ αλλά ρολόϊ μάρκας Patek Philippe, μοντέλο 5140G, αξίας 55.000 ευρώ.
Τα σχόλια στα social media, μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και της γαρλαλιστικής λεπτομέρειας αφήνιασαν. «Στο γραφείο του Σαρκοζί ακόμη και ο Φιντέλ Κάστρο φοράει Ρόλεξ» αναφέρουν τα σχόλια.

Αυτή είναι η πρωτότυπη φωτογραφία με τον Φιντέλ Κάστρο να φοράει τα δύο Ρόλεξ στο χέρι

Ο Κάστρο ήταν μάλλον επιδειξιομανής, σαν τον bling bling Σαρκοζί, γιατί επιδείκνυε παντού τα Ρόλεξ του τα οποία τα φορούσε δύο-δύο!Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ