Ανανέωσε ο Γουίμς στην ΤΣΣΚΑ

Ο Σόνι Γουίμς προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας του με την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη.
Ο Γουίμς είχε συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά αλλά υπήρχε ο όρος που επέτρεπε στον Αμερικανό να φύγει το καλοκαίρι για το ΝΒΑ. Με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, αυτός ο όρος δεν υπάρχει. Ο Γουίμς θα παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το 2017.
Ο Γουίμς είναι από τους βασικούς παίκτες του κορμού της ΤΣΣΚΑ τις δύο σεζόν που βρίσκεται στην Μόσχα. Έχει 119 παιχνίδια με τα χρώματα της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, με μέσο όρο 11,9 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ, 0,8 κλεψίματα και 0,2 τάπες σε 27,3 λεπτά. Στην Ευρωλίγκα οι αριθμοί του είναι ακόμα μεγαλύτερη δείχνοντας πόσο επηρεάζει το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ. 12,9 πόντοι, 3,2 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ, 0,8 κλεψίματα σε 28,8 λεπτά. ο Αμερικανός έχει 49,2% στα δίποντα και 38,5% στα σουτ τριών πόντων.
“Ο Σόνι είναι ένα πολύ καλός παίκτης, με ποιότητα και εμπειρία. Νιώθει καλά με τον τρόπο παιχνιδιού του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το σημαντικότερο είναι ότι του αρέσει να παίζει στην ΤΣΣΚΑ. Είναι γεννημένος νικητής και από την συζήτηση που είχα μαζί του φάνηκε πως είναι ακόμα διψασμένος για τίτλους. Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνει στην ομάδα μας”, είπε ο Ιτούδης.
“Μου αρέσει πολύ η Μόσχα. Έχω πολλούς φίλους και εκπληκτικούς συμπαίκτες. Νιώθω ακόμα υπεύθυνος και την υποχρέωση να κερδίσουμε μία Ευρωλίγκα. Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε αρκετά δυνατοί και με αυτοπεποίθηση για να φτάσουμε στην κορυφή. Ειμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν”, τόνισε από την πλευρά του ο Γούιμς.

Σχετικά άρθρα