Κοτόπουλο με σάλτσα βερίκοκου

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4 άτομα</em><br /><br />8 μπούτια κοτόπουλου<br />χοντρό αλάτι<br />Φρεσκοτριμμένο πιπέρι<br />340 γραμμάρια <a href="http://www.sidagi.gr/section/gluka/content/marmelada-berikoko" target="_blank"><strong>μαρμελάδα βερίκοκο</strong></a><br />2 κουταλιές της σούπας μέλι<br />2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα</p>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου με αντιστάσεις. Βάζετε τα μπουτάκια κοτόπουλου σε 'ένα πυρέξ. Αλατοπιπερώστε και αφήνετε στην άκρη.<br /><br />Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε τη μαρμελάδα, το μέλι και τη μουστάρδα και σιγοβράζετε για 15 λεπτά μέχρι να πήξει.Στη συνέχεια απλώστε το μείγμα μαρμελάδας πάνω από τα μπουτάκια κοτόπουλου και ψήστε για 30 λεπτά στη δεύτερη σκάλα του φούρνου. Σερβίρετε το κοτόπουλο με τη σάλτσα βερίκοκου και γαρνίρετε με βρασμένο ρύζι.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα