Κόπηκαν από την U18 οι Δίπλαρος και Ντουζίδης

Η Εθνική ομάδα U18 ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ο ομοσπονδιακός κόουτς ανακοίνωσε ότι οι Νίκος Δίπλαρος και Θανάσης Ντουζίδης δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Η Εθνική Εφήβων (U18) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στη Νάουσα και επέστρεψε στην Αθήνα. Ο Νίκος Δίπλαρος και ο Θανάσης Ντουζίδης δεν θα συνεχίσουν την προετοιμασία με την U18, αλλά ενσωματώθηκαν ήδη στην U17, που βρίσκεται στη Νάουσα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από την Κυριακή στην Αθήνα, την Τρίτη θα διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια (18:30), ενώ την Πέμπτη η αποστολή θα αναχωρήσει για τουρνουά στην Ιταλία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, κάνοντας έναν απολογισμό του βασικού σταδίου προετοιμασίας τόνισε: «Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο κι επίπονο κομμάτι προετοιμασίας. Το ευχάριστο είναι πως όλα τα παιδιά είχαν διάθεση και δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα με τραυματισμούς. Πλέον μπαίνουμε στο δεύτερο στάδιο που αφορά περισσότερο τουρνουά και φιλικά στα οποία θα δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τα δύο παιδιά που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας την προετοιμασία για την προσπάθεια που έκαναν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία με την U17».

Σχετικά άρθρα