Τον νεαρό Μυστακίδη δοκιμάζει ο ΠΑΟΚ

Τον 20χρονο Γιάννη Μυστακίδη που έμεινε ελεύθερος από την Γερμανική Φράιμπουργκ και έχει απασχολήσει αρκετές ομάδες το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας των ικανοτήτων του, έφερε ο ΠΑΟΚ μυστικά στην Ελλάδα. Μάλιστα τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή ο νεαρός προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ο Μυστακίδης αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ ενώ μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και δεξιά, καθώς και πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Είναι ελεύθερος, αφήνει καλές εντυπώσεις και η προοπτική απόκτησής του είναι ορατή.

Ο Γιάννης Μυστακίδης έπαιξε και σε ελληνικές ομάδες, όμως τον Ιανουάριο του 2011 μετακόμισε στην Χόφενχαϊμ σε ηλικία 16 ετών. Εκεί έπαιξε στην Κ17 της γερμανικής ομάδας και το καλοκαίρι του 2011 πήγε στην Μάνχαϊμ όπου αγωνίστηκε στην Κ19.

Στις του 2012 στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκαν εκτός από την πρώτη ομάδα της Χόφενχαϊμ, η Καρλσρούη, η Γκλάντμπαχ, και η Φράιμπουργκ για να καταλήξει τελικά στην τελευταία.

Τον Ιανουάριο του 2012 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στη Φράιμπουργκ και την περσινή σεζόν αγωνιζόμενος στη δεύτερη ομάδα του γερμανικού συλλόγου έκανε 40 συμμετοχές πετυχαίνοντας 12 γκολ

Στα χρόνια που έμεινε στη Γερμανία, δύο φορές βρέθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων της Γερμανίας, ενώ το 2012 αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια της ελληνικής Εθνικής νέων.

Σχετικά άρθρα