MUNDIAL BET: «Παιχνίδι» με τα προημιτελικά του Μουντιάλ

Μία ή άλλη ήταν η χθεσινή βραδιά, καθώς πέρασε το goal στο Βραζιλία – Κολομβία (2-1), αλλά έσπασε στο Γαλλία – Γερμανία (0-1). Απόψε βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών.

 

410   ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΕΛΓΙΟ          1       2,00 (Bet365)

 

Η αναμέτρηση διεξάγεται στην Μπραζίλια στους 23 βαθμούς Κελσίου κι 55% υγρασία. Η Αργεντινή έχει φτάσει μέχρι εδώ χωρίς να παίξει μπάλα και προκαλεί προβληματισμό στους φίλους της με τις εμφανίσεις της. Απέναντι στο Βέλγιο είναι το πρώτο σοβαρό τεστ στη διοργάνωση. Θα έχει τη στήριξη των οπαδών της, μετράει το βάρος της φανέλας της, είναι μεσημέρι το ματς (13.00 στη Βραζιλία) που θεωρητικά βολεύει την ίδια και διαθέτει τον Μέσι που μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Το Βέλγιο από την πλευρά του, ήταν… διαστημικό με την Αμερική ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά εκτός του ότι… βρήκε και τα έκανε, παρουσιάστηκε ανώριμο στην τελική προσπάθεια. Πολύ δύσκολα θα βρει τόσους χώρους απόψε, ενώ δεν ξεχνάμε ότι με το που μείωσαν οι ΗΠΑ σε 2-1 οι παίκτες του τα έχασαν και έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Η απειρία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος.

 

411   ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ   1/Over      1,53/2,10 (Bet365)

 

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Σαλβαντόρ στους 29 βαθμούς Κελσίου και 80% υγρασία, υπάρχει πιθανότητα βροχόπτωσης. Οι καιρικές συνθήκες θα είναι δύσκολες κυρίως για τους Ολλανδούς, αξίζει να ποντάρουμε στο 6,50 για 3+ λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος στη λογική ότι μπορεί να έχουμε time-out. Από εκεί και πέρα, ο «άσος» είναι προφανής επιλογή, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, ενώ πηγαίνουμε στο over για τους εξής λόγους: 1) Η Ολλανδία είναι… φωτιά από τη μέση και μπροστά με 12 γκολ σε τέσσερις αγώνες. 2) Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της ήταν over, μόνο με τη Χιλή είχαμε under (2-0). 3) Η Κόστα Ρίκα είναι δυνατή στην κόντρα, οι «οράνιε» έχουν ορισμένα κενά πίσω, δεν είναι απίθανο να σκοράρει. Αλλωστε πέτυχε γκολ στα τρία από τα τέσσερα ματς στον θεσμό μέχρι τώρα. 4) Βρήκε δίχτυα στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο ευρωπαϊκή ομάδα, ενώ είχαν τουλάχιστον δύο γκολ οι δέκα από τους τελευταίους 14 αγώνες της σε Μουντιάλ

Σχετικά άρθρα