Ανακοίνωσε Αναγνωστάκη ο Ηλυσιακός

Ο Ηλυσιακός προχωρά με γοργούς ρυθμούς στον μεταγραφικό του προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν και προχώρησε στην απόκτηση του πέμπτου του παίκτη, του Γιάννη Αναγνωστάκη. 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:
«Πιστεύω ότι είναι πρόκληση η επιλογή τού Ηλυσιακού να πορευτεί με νέους σε ηλικία αθλητές κι ελπίζω να τα καταφέρουμε. Οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι με της ομάδας, δηλαδή να αποδώσουμε ποιοτικό μπάσκετ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
Ο Γιάννης Αναγνωστάκης είναι ο πέμπτος παίκτης που επέλεξε ο Κώστας Σορώτος, για να στελεχώσει το νέο ρόστερ της ομάδας των Ιλισίων.
«Ο βασικός λόγος που δέχθηκα αμέσως την πρόταση του Ηλυσιακού, είναι η παρουσία του προπονητή, Κώστα Σορώτου, ενός ανθρώπου με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, και η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Θεωρώ ότι ο τρόπος παιχνιδιού που εφαρμόζει μου ταιριάζει απόλυτα και θα βοηθήσει την ομάδα κι εμένα προσωπικά» συμπλήρωσε ο 20χρονος (1μ92) Γιαννιώτης σούτινγκ γκαρντ.
Ο Γιάννης Αναγνωστάκης ξεκίνησε τη διαδρομή του στο μπάσκετ μέσα από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, μετακόμισε στους εφήβους του Παναθηναϊκού, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β” Εθνικής κατηγορίας, με τον Χολαργό, αποτελώντας έναν από τους βασικούς λόγους που η ομάδα του Σάββα Κατσούνη εξασφάλισε την παραμονή της. Έχει συμμετάσχει τέσσερις φορές σε τελικές φάσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων (δύο ως Παίδας και δύο ως Έφηβος). Τη μία, μάλιστα, αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων το 2010, που διεξήχθη στην Κύμη. Το 2013 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο -σε επίπεδο Εφήβων- με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.

Σχετικά άρθρα