Ελληνιάδης: «Η σημαία παρέμεινε στον ιστό της »

5 Ιουλίου 2014

Ο Γιώργος Πρίντεζης έριξε άγκυρα στο λιμάνι του μέχρι το 2017 και ο Σταύρος Ελληνιάδης μίλησε για την ανανέωση του Ελληνα φόργουορντ με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η σημαία παρέμεινε στον ιστό της. 

«Ο Γιώργος αποκτήθηκε ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και έδειξε από την πρώτη στιγμή πως θα γίνει ένας μεγάλος παίκτης. Θυμάμαι τον Γκέρσον να μιλάει με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν και να τονίζει πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του», δήλωσε ο Σταύρος Ελληνιάδης στην εφημερίδα «Γαύρος», ενώ στη συνέχεια παρατήρησε πως «δεν του χαρίστηκε κανείς του Πρίντεζη και δούλεψε αρκετά ώστε να είναι ένας κομβικός παίκτης στον Ολυμπιακό και ένα από τα καλύτερα «τεσσάρια» της Ευρώπης».

Επίσης, σημείωσε πως «ένα ακόμα θετικό πάντως είναι πως αξιοποιήθηκε και σωστά από τον Ολυμπιακό, αφού τον πήρε 15 χρονών και επένδυσε πάνω του. Μεγάλο βήμα ήταν το… αγροτικό του στη Λάρισα και την Ολύμπια, όπου είχε μπόλικο χρόνο συμμετοχής από τον Μπαρτζώκα και τον ωφέλησε πραγματικά αυτή η εμπειρία.

Ταυτόχρονα το πέρασμά του από τη Μάλαγα τον ωρίμασε και τον έκανε περισσότερο υπεύθυνο. Τον έκανε να νιώσει αυτοπεποίθηση και με την επιστροφή του από την Ισπανία άρχισε να προσθέτει στοιχεία στο παιχνίδι του που δεν τα είχε πριν. Ηταν ανέκαθεν ένας καλός παίκτης στο λόου ποστ, με όχι σταθερό μακρινό σουτ, αλλά και με φοβερά τελειώματα από τα αριστερά. Είχε, λοιπόν, το χάρισμα να είναι πολύ αποτελεσματικός και με τα δύο χέρια του. Δούλεψε πάρα πολύ ο Γιώργος και πλέον έχει γίνει και θετικός από την περιφέρεια. Εχει ποικιλία στις κινήσεις του και όταν τον παρακολουθώ πολλές φορές σκέφτομαι πως μόνο η κακή του μέρα μπορεί να τον σταματήσει».

Σχετικά με την… άγκυρα που ρίχνει ο Γιώργος Πρίντεζης στο λιμάνι, ο Σταύρος Ελληνιάδης τόνισε: «Αναφορικά με την κίνηση του Ολυμπιακού να κινηθεί για την ανανέωσή του, ένα πράγμα μόνο μπορώ να πω, πως είναι πολύ σημαντικό που ο Πρίντεζης θα παραμείνει για τρία χρόνια ακόμα στην ομάδα. Από μικρός ήταν οπαδός του Ολυμπιακού και αυτό σίγουρα θα τον έκανε να κλείσει τα αυτιά του σε άλλες προτάσεις. Είναι μια σπουδαία επιτυχία της διοίκησης. Η σημαία της ομάδας έμεινε και είναι φανερό πως θα είναι από τους πυλώνες αυτού του συνόλου για πολλά χρόνια ακόμα. Και αυτό το κέρδισε μέσα από τη δουλειά του και το δικαιούται απόλυτα».

 

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ