Θα πάρει μεταγραφή! Φέυγει απ΄τον ΘΡΥΛΟ..

6 Ιουλίου 2014

Νέα δεδομένα φαίνεται πώς προκύπτουν στην  υπόθεση του Τόμας Ντε Βινσέντι. Μετά την διαφωνία που υπήρξε στο οικονομικό κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό στον οποίο και ανήκει ο 26χρονος Αργεντίνος μέσος, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Τύπος της Κύπρου η πλευρά του ποδοσφαιριστή  δείχνει διατεθειμένη να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Ο Ντε Βινσέντι, ο οποίος δεν λογίζεται στα αγωνιστικά πλάνα του Μίτσελ θέλει να παρατείνει την θητεία του στους πρωταθλητές Κύπρου, με την φανέλα των οποίων πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις στην διάρκεια του εξαμήνου που αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Όπως τονίζουν μέσα ενημέρωσης στο «Νησί της Αφροδίτης» ο Αργεντίνος σε επικοινωνία που είχε με τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ τους ξεκαθάρισε ότι δείχνει διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την παραμονή του στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Το θέμα χειρίζεται ο μάνατζερ του παίκτη, στον οποίο τόνισε ο κυπριακός σύλλογος ότι το θέμα πρέπει να κλείσει  σύντομα, διότι πλησιάζουν και τα προκριματικά του Champions League.

 

 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ