Βελτιωμένος αλλά… κουρασμένος ο Αστέρας

Σαφώς καλύτερος, αλλά και πάλι με την κόπωση να κάνει την εμφάνισή της, ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 1-1 με την τσέχικη Πρίμπραμ, στο δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Ο Αστέρας Τρίπολης, στο δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους και με τον προπονητή του στον πάγκο, παρουσιάστηκε με μεγαλύτερη συνοχή στο παιχνίδι του. Οι Αρκάδες, με τις γραμμές τους να είναι κοντά και να προσπαθούν να επιτεθούν πιο ορθολογικά και με παιχνίδι τόσο από τον άξονα, όσο και από τα πλάγια. Ντε Μπλάσις και Μπακασέτας προσπαθούσαν σε αρκετές στιγμές να συγκλίνουν και να δώσουν την ευκαιρία τόσο τον Παντελιάδη όσο και τον Κιτοκό να κάνουν ανεβάσματα. Κάπως έτσι, ήρθε και το γκολ, το πρώτο της φετινής σεζόν από τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο νεαρός φορ, έχοντας κάνει ωραίο κοντρόλ, ζύγισε καλά το πόδι του και με ένα εξαιρετικό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα ανοίγοντας το σκορ στο 23`. Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα της σεζόν, από έναν παίκτη, ο οποίος έδειξε πως αξίζει ευκαιρίες και φέτος ήρθε η ώρα να της πάρει. Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, έψαξε και άλλα τέρματα, έχασε και κάποιες ευκαιρίες με τον Ουσέρο και τον Μπαράλες, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε. Αντίθετα, οι Αρκάδες το δέχτηκαν κιόλας με τον Ντε Μπλάσις να σκοράρει με κεφαλιά στο τέρμα της ομάδας του, κάνοντας το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Στάικος Βεργέτης επέλεξε να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα του, όχι από πλευράς διάταξης, αλλά από πλευράς προσώπων. Οι Λούι, Παπαχρήστος και Μουνάφο ήθελαν να φέρουν νέο “αέρα” στην ομάδα και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφεραν. Ο Αστέρας συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, συνέχισε να προσπαθεί να απειλήσει, ενώ ο Βεργέτης, αργότερα έκανε και άλλες αλλαγές. Ο νεαρός τεχνικός έβγαζε αρκετά συμπεράσματα, βλέποντας τους παίκτες του να είναι μεν κουρασμένοι, αλλά από την άλλη πλευρά να δείχνουν πως έχουν την διάθεση να δημιουργήσουν πράγματα.

Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, παρά το δοκάρι του Μπαράλες και ένα, δύο καλά μακρινά σουτ. Ο Στάικος Βεργέτης, είχε την ευκαιρία να δει, από κοντά πλέον, κάποια πράγματα για την ομάδα του, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα αλλά να κάνει και μια… άτυπη πρόβα ένοψει των αναμετρήσεων με τη Ροβανιέμι για το Europa League.

Η ενδεκάδα: Μπαντής, Κιτοκό (46′ Λούι), Παντελιάδης (46′ Παπαχρήστος), Γκοϊάν, Ζησόπουλος (58′ Σανκαρέ), Κουρμπέλης (58′ Τσοκάνης), Ουσέρο, Μπακασέτας (62′ Μηλιώτης), Νίκο (46′ Μουνάφο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες.


Πηγή:  arcadiasports.gr

Σχετικά άρθρα