Οι εντολές Αγγελου, ο Μυστακίδης και οι ρόλοι σε παίκτες

Θέλει να έχει όλους τους παίκτες του σε ετοιμότητα. Θέλει να τους βλέπει να ανταποκρίνονται σε όποια θέση τους χρησιμοποιεί. Αυτός είναι ο Αγγελος Αναστασιάδης. Και στο οικογενειακό διπλό που έγινε στο Ελατοχώρι την Κυριακή, μοίρασε ρόλους. Έδινε συνεχώς εντολές στους παίκτες του ενώ και στο ημίχρονο του «διπλού» συγκέντρωσε τους παίκτες του και τους μιλούσε για δέκα λεπτά. Πάντως κατά την διάρκεια του οικογενειακού διπλού, έδινε συγχαρητήρια σε όσους παίκτες ολοκλήρωναν ομαδικά, μία προσπάθεια. 

Ο Αναστασιάδης χρησιμοποίησε τον Χακομπο συνέχεια στο διπλό, έβαλε τον Κατσικά αριστερό μπάκ, τον Μαντούρο στόπερ, τον Στέλιο Ποζατζίδη αριστερό στόπερ (παίζει αριστερό μπάκ συνήθως). Είδε τον 20χρονο ομογενή Γιάννη Μυστακίδη να σκοράρει. Χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες.

Με τους «μαύρους» αγωνίστηκε ο Χακόμπο ως γκολκίπερ, ο Σκόνδρας στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Κατσικάς στο αριστερό ! Το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα ήταν οι Λόπεθ και Μαντούρο. Οι Κίτσιου και Μυστακίδης ήταν στα χάφ. Ο Πόζογλου αγωνίστηκε ως δεξί εξτρέμ, ο Γκολάσα αριστερά ενώ το δίδυμο στην επίθεση ήταν οι Αθανασιάδης και Βασίλης Παπαδόπουλος.

Με τους «πράσινους» έπαιξε ο Γιακουμής κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιά ο Κωνσταντινίδης και αριστερά ο Σπυρόπουλος ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Βίτορ και Ποζατζίδης (ως αριστερό στόπερ). Οι Παναγιωτούδης και Τζανδάρης έπαιξαν στα χάφ, ο Πολύζος στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Πόποβιτς στο αριστερό. Σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Μάρτενς και στην κορυφή ο Κουλούρης. Η ομάδα των «πράσινων» κέρδισε τους «μαύρους» με 3-2.

Πρέπει να αναφέρουμε πως σε ρόλο «μπαλαντέρ» αγωνιζόταν ο Μελίσσας. Όταν, μία ομάδα, εκδήλωνε επίθεση, ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν ο 12ος παίκτης για κάθε ομάδα που επιτίθονταν. Μάλιστα πέτυχε ένα γκολ με τους «πράσινους». Για τους «μαύρους» (στο τελικό 3-2) σκόραραν οι Μυστακίδης και Πόζογλου.

Σχετικά άρθρα