Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός

Απανωτές είναι οι κινήσεις του Ολυμπιακού για το ρόστερ της νέας περιόδου αλλά και τη στελέχωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. 

Οι ερυθρόλευκοι αναχωρούν το μεσημέρι για το Ζέεφελντ για το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, με τις μεταγραφικές ενέργειές τους σε πλήρη εξέλιξη. 

Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι μεταγραφές των Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Παπάζογλου, Αυλωνίτη. Σήμερα θα επισημοποιηθούν αυτές των Ντοσεβί και Μαζουακού. Ενώ νέα πρόσωπα στην προετοιμασία είναι και οι Κολοβός, Μπουχαλάκης. Και έγινε επέκταση συμβολαίων σε Σιόβα και Σάμαρη. 

Για την επίθεση επανέρχεται το όνομα του 25χρονου Ολλανδού Ρίκι Φαν Βόλσφινγκελ που ανήκει στη Νόριτς, στην οποία δεν έπιασε προερχόμενος από εκπληκτικές σεζόν γεμάτες γκολ σε Φίτεσε και Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός επιχειρεί να ολοκληρώσει την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο, με τον Λορένθο να είναι στο Μεξικό για να τελειώσει την υπόθεση του Μεξικανού άσου. 

Για τη μεσαία γραμμή οι δυσκολίες για τον Κασάμι φέρνουν στο προσκήνιο τους στόχους από το Βέλγιο, δηλαδή τον Σάσα Κλιέσταν της Άντερλεχτ και τον Βαντίζ Οτζίτζα-Οφόε της Μπριζ. 

Ενώ για το αριστερό άκρο της επίθεσης υπάρχουν ξανά αναφορές στην Ισπανία για τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. 

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής και μετά την ανάθεση της τεχνικής διεύθυνσης στον Θοδωρή Ελευθεριάδη είναι σε επαφές για τις θέσεις των προπονητών της Κ-20 και Κ-17 με τους Κώστα Τσάνα και Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Σχετικά άρθρα