Φουντώνουν οι φήμες στην Ισπανία για επαφές με τον Ολυμπιακό !!!

7 Ιουλίου 2014

Τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες επαναφέρουν και πάλι στο ερυθρόλευκο προσκήνιο οι Ισπανοί. Οι Ιβηρες τις τελευταίες ώρες αναφέρουν πως αναθερμάνθηκε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον έμπειρο εξτρέμ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μίτσελ από την κοινή τους θητεία στη Σεβίλλη.

Ο Ρέγες πιθανότατα θα αποχωρήσει από την Ανδαλουσία, με αρκετές ομάδες από το Κατάρ και το Ντουμπάι να έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα του ατζέντη του.

Ο 30άχρονος μεσοεπιθετικός ωστόσο παρά τον πακτωλό χρημάτωνπου του προσφέρουν οι Αραβες δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ασία, καθώς θέλει να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Σύμφωνα με τους Ισπανούς οι Ερυθρόλευκοι εμφανίζονται έτοιμοι να μπουν εκ νέου στη διεκδίκηση του Ρέγιες, ο οποίος όμως έχει αρκετά υψηλό κασέ.

«Ο Ρέγες βρίσκεται στην τροχιά του Ολυμπιακού. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως ο παίκτης θα ήθελε να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα με υψηλότερο επίπεδο από το αραβικό, που θα του αυξήσει τις μετοχές και λέγεται ότι βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού του Μίτσελ, ο οποίος τον είχε στη Σεβίλλη»,  αναφέρουν χαρακτηριστικά.

.exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ