Νέες μεταγραφικές «βόμβες»

7 Ιουλίου 2014

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει ανακοινώσει ήδη τις μεταγραφές τωνΓκαζαριάνΑμπιντάλΠαπάζογλου και Αυλωνίτη και να έχει «κλείσει» τους Ντοσεβί και Μαζουακού, ωστόσο σύμφωνα με τονΜίτσελ το ερυθρόλευκο ρόστερ συνεχίζει να έχει σημαντικές ελλείψεις.

Ο Ισπανός τεχνικός κατά την αποχώρηση της ομάδας για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών, προανήγγειλε νέες προσθήκες εν όψει της νέας σεζόν.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε την ομάδα καλύτερη από πέρυσι. Θα έχουμε κι άλλες μεταγραφές και πλέον έχουμε την εμπειρία που θα μας κάνει να βελτιωθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό ο Ισπανός τεχνικός βολιδοσκοπεί τις περιπτώσεις των Βολφσβίνκελ, Βαντίζ, Κλίεσταν, Μπάστο και Μπεργκέσιο, οι οποίοι βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές κατά την αναχώρησή τους για τις Αλπεις «έπεσαν» πάνω στον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος πέταξε για άγνωστο προορισμό για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ