Κοντά σε Μπάϊκς, Χάντερ ο Ολυμπιακός!

Κοντά σε συμφωνία με τους Ντουάιτ Μπάϊκς, Οθέλο Χάντερ βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούσαν έναν κοντό και ένα ψηλό από την αμερικανική αγορά για την ενίσχυση τους ρόστερ τους και είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν τις συμφωνίες για δύο βασικά κομμάτια του… παζλ της νέας σεζόν. Ο Χάντερ, που την τελευταία αγωνιστική χρονιά… ανέβασε τις μετοχές του με την παρουσία  του στην φιναλίστ των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος Σιένα, ήταν ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ποπς Μενσά – Μπονσού λόγω τραυματισμού.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έχει βρει την «χρυσή τομή» με τον 28χρόνο Αμερικανό σέντερ, που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 1+1 ετών με ετήσιες αποδοχές, οι οποίες θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όσον αφορά στον Μπάϊκς (φωτο), ο Ολυμπιακός προσανατολίζεται στην επιλογή να συμφωνήσει με τον 25χρόνο Αμερικανό γκαρντ, από την στιγμή που ο Κάρλον Μπράουν παρουσιάζεται διστακτικός προφανώς λόγω του ενδιαφέροντος της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Μπάϊκς αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν σε 14 αγώνες στο ΝΒΑ με το Τορόντο. Για το τελευταίο διάστημα της σεζόν 2011-12 ήταν συμπαίκτης του Ματ Λοτζέσκι στην Οστάνδη, που εκείνη την αγωνιστική χρονιά κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Βελγίου. Την αγωνιστική περίοδο 2012-13 έπαιξε στην γαλλική Γκραβελίν.

Σχετικά άρθρα