Ντοσεβί: «Όλα για τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε στο Olympiacos TV ο Ματιέ Ντοσεβί λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Γάλλος άσος τόνισε ότι είναι έτοιμος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει κι άλλους τίτλους, ενώ δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει τη σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα και να συμμετάσχει στο International Champions Cup.

«Είμαι πολύ χαρούμενους που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Για μένα ήταν σημαντικό για την καριέρα μου να πάω σε μία μεγάλη ομάδα, ήρθα σε έναν σύλλογο υψηλού επιπέδου, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στόχος μου είναι να συνεχίσω να προοδεύω, περνώντας σε άλλο επίπεδο πλέον. Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι, να δώσω το 100% για αυτή την ομάδα και να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι μία ομάδα που στοχεύει στους τίτλους, οπότε θέλω να βοηθήσω σε αυτό και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να δώσω το 100% για να κάνω τον κόσμο της ομάδας ευτυχισμένο. Ξέρω ότι εδώ υπάρχουν πολλές προσδοκίες, οπότε θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό»».

Για τη συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό στο μεγάλο τουρνουά των Η.Π.Α.:

«Είναι προφανώς κάτι υπέροχο για μένα. Θέλω να παίζω σε τέτοια σπουδαία παιχνίδια, με βοηθούν να εξελίσσομαι στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, συνεπώς είμαι χαρούμενος κι ανυπομονώ να ξεκινήσω τη σεζόν με τον Ολυμπιακό».

Το who is who του Ντοσεβί

Γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου του 1988 στη Γαλλία, έχοντας καταγωγή από το Τόγκο, ο Ματιέ Ντοσεβί προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια και ξεκίνησε να ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα από τη Le Mans UC 72.

Στον συγκεκριμένο σύλλογο υπέγραψε και στο τέλος της σεζόν 2007-08 το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, «ευχαριστώντας» τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους με 14 γκολ και 9 καθοριστικές πάσες την πρώτη του σεζόν.

Τον Αύγουστο του 2010 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βαλενσιέν και την περσινή σεζόν μέτρησε 33 συμμετοχές και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον γυρίζει μία νέα σελίδα στην καριέρα του, έτοιμος να προσφέρει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σχετικά άρθρα