«Χρόνια πολλά Ergys»

Ο Εργκούς Κάτσε έχει σήμερα τα γενέθλιά του και ο ΠΑΟΚ του εύχεται “χρόνια πολλά” μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στον Ergys Kace!

Ο Εργκούς Κάτσε έχει γεννηθεί στην Κορυτσά της Αλβανίας στις 8.7.1993 και στην Ελλάδα ήρθε τρία χρόνια μετά. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Αχιλλέα Τριανδρίας και σε ηλικία 12 ετών (το 2005) εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Τον Δεκέμβριο του 2010 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και λίγες μέρες μετά έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα στον αγώνα εναντίον του Πανσερραϊκού. Στο τέλος της σεζόν δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Επανομής και μετά από μια γεμάτη σεζόν στη Β΄Εθνική επέστρεψε για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ.

Ούτε ο ίδιος θα περίμενε ότι η σεζόν 2012-13 θα τον έβρισκε να είναι βασικός και αναντικατάστατος, να υπογράφει νέο συμβόλαιο, να καλείται στην Εθνική Αλβανίας και να τελειώνει τη σεζόν με 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 1 γκολ.

Η σεζόν 2013-14 μπορεί να ξεκίνησε παράξενα για εκείνον, ωστόσο από τα Χριστούγεννα περίπου και μετά ο Κάτσε πρόλαβε να καθιερωθεί εκ νέου στη βασική ενδεκάδα. Η σεζόν τελείωσε με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί σε 30 ματς και να έχει πετύχει 1 γκολ.

Σχετικά άρθρα