Μικροπρόβλημα με Φουστέρ

Ένα μικρό αιμάτωμα για τον Νταβίντ Φουστέρ στην αποψινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Κολοβός το παρθενικό γκολ της σεζόν.

Ένας μικροτραυματισμός του Νταβίντ Φουστέρ στην αποψινή προπόνηση του Ολυμπιακού δεν προκαλεί ανησυχία, καθώς ο Ισπανός συνέχισε και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της ομάδας.

Στο βραδινό δίτερμα ο Δημήτρης Κολοβός πέτυχε το παρθενικό γκολ της σεζόν, με ωραία ατομική προσπάθεια.

Στις προπονήσεις πήραν μέρος κανονικά οι Αμπιντάλ και Ντοσεβί, με τον έμπειρο αμυντικό να χρησιμοποιείται τόσο ως στόπερ όσο και ως αριστερός μπακ. Κανονικά γυμνάστηκαν και οι Γιαταμπαρέ, Εντινγκά

Από το πρωί στις 09:00 οι παίκτες του  Μίτσελ άρχισαν το πρόγραμμά τους με τρέξιμο, στο γήπεδο. Χωρίστηκαν σε γκρουπ και κάλυψαν αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο χόρτο, υπό την επίβλεψη του προπονητικού επιτελείου και των γυμναστών.

Στις 11:30 οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν ξανά στο γήπεδο του Ζέεφελντ, για το δεύτερο κομμάτι. Αυτό περιελάμβανε περισσότερο ασκήσεις αντοχής και χτίσιμο φυσικής κατάστασης, σε συνδυασμό με τον έλεγχο της μπάλας και παράλληλα του σώματος.

Στο τρίτο σκέλος της δεύτερης ημέρας του Ολυμπιακού  στο Ζέεφελντ, είχε… μπάλα! Και μάλιστα έγινε και το πρώτο διπλό, σε χώρο μικρότερο του γηπέδου. Περίπου στα 3/4 αυτού. Πρώτα έγιναν ασκήσεις επί χόρτου, άμυνας και επίθεσης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε κίτρινους και μπλε και έπαιξαν το διπλό.

Αύριο Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 09:00, στις 11:30 και στις 19:00.

Σχετικά άρθρα