Κασάμι, εξτρέμ και φορ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος το μεταγραφικό ντεμαράζ και κλείνει καθημερινά όλες τις υποθέσεις που τον απασχολούν για να ολοκληρώσει το ρόστερ του.

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι από χτες στην Ελλάδα, συμφώνησε σε όλα με τους ερυθρόλευκους και σήμερα ανακοινώνεται και πάει στο Ζέεφελντ. Ο Ελβετός άσος που έπαιζε στη Φούλαμ υπαναχώρησε στις απαιτήσεις του και η τακτική των Πειραιωτών φέρνει στην ομάδα έναν πολύ ποιοτικό μέσο που εξ΄αρχής ήταν ο βασικός στόχος της. 

Επόμενη κίνηση θα πρέπει να αναμένεται για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, με βασικούς υποψήφιους τον Τζίμι Ντουρμάζ της Γκεντσλέρ και τον Νορντίν Άμραμπατ της Γαλατά. Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με τον Σουηδό και τον Μαροκινό, για τον οποίο έχει επίσης πετύχει ανατροπή δεδομένων σε μια υπόθεση που έδειχνε να είχε κλείσει αρνητικά. 

Για την επίθεση ο Ολυμπιακός ψάχνει περιπτώσεις από το πάνω ράφι, όπως φάνηκε από τις επαφές του για Φινμπόγκασον και Ζινιάκ. Στην Ισπανία εξακολουθούν να γράφουν για τον Μπόγιαν Κρικιτς ενώ στην Ολλανδία για τον Ισλανδό Κολμπέιν Σίγκθορσον, τον 24χρονο στράικερ του Άγιαξ .

Στο Ζέεφελντ θα γίνουν και σήμερα τρεις προπονήσεις, με τον Δημήτρη Κολοβό να κλέβει την παράσταση στο χτεσινό δίτερμα δείχνοντας από την αρχή της παρουσίας του στον Ολυμπιακό ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Σχετικά άρθρα