Στη Βουλή η αποκάλυψη για το έλλειμμα του 2009

9 Ιουλίου 2014

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Realnews για την απόρρητη έκθεση σχετικά με το δημοσιονομικό έλλειμμα του έτους 2009 ήρθε στη Βουλή με ερώτηση 11 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον υπουργό Οικονομικών.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Πιο συγκεκριμένα, οι κ.κ. Χρήστος Γκόκας, Μιχάλης Κασσής, Συμεών Κεδίκογλου, Γιάννης Κουτσούκος, Θάνος Μωραΐτης, Παναγιώτης Ρήγας, Δημήτρης Σαλτούρος, Φίλιππος Σαχινίδης, Νίκος Σηφουνάκης, Κώστας Τριαντάφυλλος και Γιάννης Δριβελέγκας, ζητούν από τον υπουργό Οικονομικών να απαντήσει εάν υπάρχει αυτή η έκθεση και αν τελικά ισχύει η ύπαρξη της εάν συντάχθηκε με υπουργική εντολή. 

Σε αυτή την περίπτωση, οι βουλευτές ζήτησαν να κατατεθεί στη Βουλή το έγγραφο με το οποίο δόθηκε η σχετική υπουργική απόφαση-εντολή, ο αριθμός πρωτοκόλλου της σχετικής υπουργικής απόφασης και του διαβιβαστικού της, καθώς και οι αποδέκτες της εν λόγω εντολής. Επιπλέον, ζήτησαν την κατάθεση του επίσημου διαβιβαστικού, με το οποίο έγινε η αποστολή της έκθεση αλλά και την ίδια την έκθεση. 

Σε σχόλιο του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νίκος Χατζηνικολάουανέφερε: «Πρέπει οι καταγγελίες που έχουν γίνει από ηγετικά στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ αλλά και από ηγετικά στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που συνέταξαν την απόρρητη έκθεση που δημοσίευσε η Realnews, να διερευνηθούν σε βάθος. Και αν υπάρχουν υπεύθυνοι να οδηγηθούν στο σκαμνί. Αν δεν υπάρχουν υπεύθυνοι και από βλακεία οδηγήθηκαν στην αγκαλιά της τρόικας και του μνημονίου τότε να παραδεχθούν την πολιτική βλακεία τους και όσοι το έπραξαν να πάνε στα σπίτια τους. Και όχι να παίζουν ακόμη ρόλο στην πολιτική μας ζωή. Γιατί καμιά φορά η βλακεία είναι εξίσου επικίνδυνη για την πολιτική ζωή της χώρας με τον δόλο». 


Real.gr Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΙΟ6 από realmedialive

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την ερώτηση των 11 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ


Real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Friedrich Nietzsche
Η Σκέψη της ημέρας
Friedrich Nietzsche