Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό !!!

9 Ιουλίου 2014

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο αδελφός του, Αντώνης Μάντζαρης.Ο γκαρντ του Πανελευσινιακού, Αντώνης Μάντζαρης, μίλησε στην εκπομπή "Jump Shoot" του ΑΡΤ και αναφέρθηκε στο αθλητικό μέλλον του αδελφού του, Βαγγέλη.

"Ο Βαγγέλης είχε κάνει μία δήλωση προ καιρού ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Και ισχύει αυτό. Όποιος λέει το αντίθετο, δεν ξέρει τι λέει. Αυτό, που έχει γίνει με το διαδίκτυο, είναι αστείο. Γράφει μία είδηση ένα σάιτ και από κάτω ο καθένας σχολιάζοντας, γράφει το κοντό του και το μακρύ του.

 

Αυτό, που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, είναι ότι έτσι είναι οι δουλειές. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Η κάθε πλευρά κερδίζει και χάνει πράγματα σε κάθε διαπραγμάτευση.

 

Ο στόχος του Βαγγέλη είναι να μείνει στον Ολυμπιακό. Αυτό θέλει, αυτό ήθελε. Στον Ολυμπιακό ανδρώθηκε μπασκετικά. Είναι το μπασκετικό του σπίτι. Ελπίζει ο Βαγγέλης και γενικά ελπίζουμε να τα βρουν και να πορευθούν για πολλά ακόμη χρόνια μαζί", δήλωσε ο Αντώνης Μάντζαρης.

.redplanet.gr/

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ