Κοτσόλης: «Έχουμε ομοιογένεια»

Με τις αλλαγές στο ρόστερ να είναι μηδαμινές σίγουρα η ομοιογένεια θα είναι ένα όπλο του Παναθηναϊκού στη διάρκεια της προετοιμασίας του, κάτι που επεσήμανε σε δηλώσεις του μετά το πρώτο φιλικό της σεζόν ο Στέφανος Κοτσόλης.

«Είχαμε σε γενικές γραμμές καλή εικόνα. Ο προπονητής μπόρεσε να βγάλει συμπεράσματα. Δουλεύουμε σε υψηλή ένταση. Έχουμε ομοιογένεια. Όλα τα παιδιά ήμασταν και πέρσι μαζί. Έχουμε καλή ανάπτυξη και πολύ καλή χημεία. Δουλεύουμε σε πολύ υψηλούς ρυθμούς, αν δεν έχεις κάνει το ειδικό πρόγραμμα στις διακοπές αντιμετωπίζεις δυσκολίες. Απολαμβάνουμε τις προπονήσεις. Είναι από τα στοιχεία που ώθησαν την ομάδα να κάνει καλή πορεία. Είμαστε μία οικογένεια και πρέπει να παραμείνουμε. Μόνο έτσι θα σταθούμε επάξια», τόνισε ο Κοτσόλης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για τους στόχους του Τριφυλλιού στη νέα σεζόν. «Ο κόσμος να περιμένει αυτό που περίμενε και πέρσι. Να δίνει η ομάδα και την ψυχή της στο γήπεδο για να πάρει τη νίκη», υπογράμμισε.

Σε ό,τι αφορά την κλήρωση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ που γίνεται σε εννέα ημέρες επεσήμανε: «Αυτό που μας απασχολεί είναι να βρεθεί η ομάδα στην καλύτερη κατάσταση. Δεν θέλω να επιλέξω αντίπαλο αλλά να είμαστε σε καλή κατάσταση».

Τέλος απέφυγε τα προγνωστικά για το νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Μετά το χθεσινό παιχνίδι είναι ριψοκίνδυνη οποιαδήποτε πρόβλεψη. Είναι σοκαριστικό αυτό που βίωσαν οι Βραζιλιάνοι. Λατρεύουν το ποδόσφαιρο σαν θρησκεία και δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους».

Σχετικά άρθρα