«Τρελό» πριμ στους Γερμανούς!

Μπορεί η συμμετοχή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου να αποτελεί από μόνη της ισχυρό κίνητρο για την εθνική Γερμανίας, ωστόσο η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας θέλησε να δελεάσει ακόμη περισσότερο τους διεθνείς παίκτες του Γιόακιμ Λεβ, προσφέροντάς τους ως πριμ το πόσο των 300.000 χιλιάδων ευρώ σε κάθε έναν, σε περίπτωση που καταφέρουν να κατακτήσουν το τρόπαιο του Μουντιάλ!

Η Γερμανία προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου διασύροντας την «οικοδέσποινα» Βραζιλία με 7-1 και η επιτυχία αυτή έκανε κάθε παίκτη των «πάντσερ» πλουσιότερο κατά 150.000 ευρώ.

Η «νατσιονάλμανσαφτ» θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Κυριακής, τον νικητή του αποψινού ημιτελικού (23:00) ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ολλανδία και ο επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδίας, Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ, μετά το θρίαμβο επί της Βραζιλίας, θέλησε να δόσει επιπλέον κίνητρο στους διεθνείς ενόψει του μεγάλου τελικού.

«Δηλώνουμε ότι θα θέλαμε πολύ να επιβραβεύσουμε τους παίκτες μας με το πριμ των 300.000 ευρώ για κάθε έναν σε περίπτωση που πάρουν το τρόπαιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η FIFA θα καταβάλει στο νικητή του Μουντιάλ το ποσό των 35.000.000 δολαρίων, ενώ ο φιναλίστ του τελικού θα πάρει 18.3 εκατομμύρια ευρώ.

Σχετικά άρθρα