Κολοβός: «Ήρθα για να παίξω»

10 Ιουλίου 2014

Συνέντευξη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Ζέεφελντ έδωσε ο Δημήτρης Κολοβός που έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και θέλει να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν ώστε να καθιερωθεί στους πρωταθλητές.

Ο Κολοβός μίλησε για:

Την πρώτη εικόνα που υπάρχει για αυτόν και για την... άνεσή του στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα με έχουν βοηθήσει όλα τα παιδιά εδώ. Κάποιους τους ξέρω ήδη. Κάποιους άλλους τους έμαθα όταν ήρθα. Πιστεύω πως έχω βοηθηθεί έχοντας έρθει σε μία μεγάλη οικογένεια όπως είναι ο Ολυμπιακός».

Την πρόκληση του πρωταθλητισμού και το πως νιώθει: «Η πρόκληση του πρωταθλητισμού δεν με φοβίζει. Δεν θα το έκανα αλλιώς αυτό το βήμα. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και από τις πιο μεγάλες στην Ευρώπη. Θέλω να τον βοηθήσω και να καθιερωθώ».

Τις διαφορές που εντοπίζει στον Ολυμπιακό: «Όλα. Τα πάντα ήταν και είναι διαφορετικά. Είναι ο τρόπος της δουλειάς. Είσαι συγκεντρωμένος μόνο εκεί. Να έχεις το μυαλό σου στο πως να δουλεύεις σωστά. Από την στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό θέλω να δουλεύω και να βελτιώνομαι για να παίξω».

Το εάν φοβήθηκε μήπως τραυματιστεί πέρυσι που ήταν στον Πανιώνιο: «Δεν το σκέφτηκα ότι θα χτυπούσα. Προσπάθησα να δώσω ότι καλύτερο στην ομάδα που ήμουν για να είμαι έτοιμος και να έρθω μετά στον Ολυμπιακό. Να έρθω στην προετοιμασία και να κάνω το βήμα παραπέρα. Η χρονιά για τον Πανιώνιο αλλά αγωνιστικά τελείωσε καλά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πανιωνίου αλλά τώρα ήρθα στον Ολυμπιακό».

Το κατά πόσον ήρθε στον Ολυμπιακό για να παίξει: «Ναι. Ήρθα στον Ολυμπιακό για να παίξω».

Τις προσωπικές του επιδιώξεις: «Το να μπορέσω να καθιερωθώ στην ομάδα. Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Να κατακτήσω πράγματα και να μπορέσω να παίξω στην Εθνική κάποια στιγμή».

Την διαφορά που έχει στην καθημερινή του ζωή με το πως είναι στο γήπεδο: «Έξω είμαι όσο πιο ήρεμος μπορώ. Από την στιγμή που μπαίνω στο γήπεδο πρέπει να δείχνω άλλο πρόσωπο. Και γι' αυτό πιστεύω πως έχω θράσος».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ