Φεύγει ο Καπίνο, ξένος ο αντικαταστάτης

11 Ιουλίου 2014

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η πώληση του Στέφανου Καπίνο! Όχι στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αλλά σε μια εκ των Μάιντζ, Ρεάλ Σοσιεδάδ που υπέβαλαν επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό ύψους 2,25 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον 20χρονο τερματοφύλακα.

Οι εξελίξεις μετά το «ναυάγιο» με τη Σπόρτινγκ είναι ραγδαίες. Οι Πράσινοι φαίνεται να ικανοποιούνται από το ύψος των προτάσεων οπότε είναι και πάλι θέμα Καπίνο το τι θα συμβεί τελικά. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ διαφορετική πρόταση που καλύπτει τον νεαρό τερματοφύλακα και τον φέρνει έτοιμο να συμφωνήσει. Ο Καπίνο θα φύγει πιθανώς σήμερα για να συναντήσει τους παράγοντες της ομάδας που έκανε την πρόταση και εάν όλα πάνε καλά μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπογράψει.

Ο Παναθηναϊκός θα καλύψει ασφαλώς το κενό που αφήνει ο Καπίνο. Διαθέσιμοι τερματοφύλακες είναι ο Στέφανος Κοτσόλης και ο Κώστας Κότσαρης, μια και ο Αλέξανδρος Ταμπάκης θα δοθεί δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Πρόθεση εφόσον πωληθεί ο Καπίνο, είναι να αποκτηθεί ξένος έμπειρος τερματοφύλακας όχι απαραίτητα για να πάρει θέση βασικού από τον Κοτσόλη.

Πηγή: www.pamesports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ