” Έχουμε έτοιμο το πλάνο για τον Μέσι”

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιόακιμ Λεβ, Χάνσι Φλικ αποκάλυψε ότι όντως έχει ήδη σχεδιαστεί ο τρόπος αντιμετώπισης της Αργεντινής και ειδικά ο Μέσι αλλά δεν θέλησε να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Είναι βέβαιο ότι οι Γερμανοί τσέκαραν τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν οι Ολλανδοί στον ημιτελικό. Είδαν ότι κάθε φορά που ο 27χρονος Αργεντινός σταρ ερχόταν σε επαφή με την μπάλα, δύο παίκτες έπεφταν πάνω του με συνέπεια να φανεί ελάχιστα.

«Είδαμε πως αντιμετωπίστηκε ο Μέσι από τους Ολλανδούς και ομολογώ ότι και εμείς έχουμε σχεδιάσει το πώς θα το κάνουμε. Αλλά μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε την Κυριακή. Ο Μέσι είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς παίκτες σε αυτό το Μουντιάλ και έπρεπε να το κάνουμε αυτό» είπε ο Φλικ.

Ο Φλικ κάλεσε τους Γερμανούς να μην παρασυρθούν από το 7-1 με την Βραζιλία:
«Είναι άλλο παιχνίδι, τελείως διαφορετικό. Δεν μπορεί να όλα τα ματς σαν και αυτό με τους Βραζιλιάνους. Είδαμε μία πραγματική μάχη τακτικής στον αγώνα της Ολλανδίας με την Αργεντινή και είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι ανάλογο».

Με την σειρά του ο αμυντικός Μπένεντικ Χέβεντες ανέφερε ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ο Μέσι όπως έγινε και με τον Ρονάλντο στον αγώνα με την Πορτογαλία.

«Θα πρέπει να τους περιορίσουμε και παράλληλα να είμαστε εμείς εκείνοι που θα κάνουμε τις ευκαιρίες για να φθάσουμε στο γκολ» ανέφερε ο αριστερός μπακ των Γερμανών.

Σχετικά άρθρα