27χρονη αποφάσισε να παντρευτεί το πρώτο τυχόντα σε ριάλιτι με άσχημη κατάληξη

11 Ιουλίου 2014

Απογοητεύτηκε από τους αναποφάσιστους άνδρες και αποφάσισε να αφήσει το θέμα στους ειδικούς. Η 27χρονη νοσοκόμα Τζέιμι Οτις δήλωσε συμμετοχή στο γνωστό ριάλιτι που προβάλλεται στις ΗΠΑ «Married at first sight» (Γάμος με την πρώτη ματιά) και έγινε η πρώτη παίκτρια που παντρεύτηκε έναν εντελώς άγνωστο άντρα.

Η Οτις ήταν μια από τις έξι ανύπαντρες γυναίκες που δήλωσαν συμμετοχή στο ριάλιτι, το οποίο αναλαμβάνει να κάνει γάμους μεταξύ αγνώστων. «Περπατώντας προς την τελετή ήμουν τρομοκρατημένη. Ηταν το χειρότερο συναίσθημα» δήλωσε η 27χρονη που συνάντησε για πρώτη φορά τον σύζυγό της στην εκκλησία.


Για κακή της τύχη, βλέποντας τον 31χρονο Νταγκ Χένερ, ναυαγοσώστη και πωλητή στο επάγγελμα δεν ένιωσε την παραμικρή έλξη, γι'αυτό και λέει πως φοβάται ότι έκανε το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή της.
Το νέο αυτό ριάλιτι δεν αποτελεί παρά ένα κοινωνικό πείραμα, όπως εξηγεί η παραγωγή, αφού η επιλογή των τελικών ζευγαριών γίνεται από 4 ειδικούς. Ενας ψυχολόγος, ένας σεξολόγος και ένας πνευματιστής μελέτησαν εκατοντάδες πιθανούς συνδιασμούς ζευγαριών και αποφάσισαν ότι για την 27χρονη νοσοκόμα ο καλύτερος υποψήφιος σύζυγος ήταν ο Χένερ.


Η ίδια εξομολογήθηκε ότι μπήκε στη διαδικασία αυτή γιατί είχε κουραστεί από τους άντρες που δεν ήταν διατεθειμένοι να δεσμευτούν. «Στη Νέα Υόρκη αισθάνομαι ότι οι άντρες αρέσκονται μονάχα στο παιχνίδι, μέχρι λίγο πριν κλείσουν τα 40» δήλωσε.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...