Μένει στη Βουλιαγμένη ο Αφρουδάκης

Ένας από τους καλύτερους Έλληνες πολίστες των τελευταίων χρόνων θα συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Χρήστο Αφρουδάκη που για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσει να φοράει το σκουφάκι της Βουλιαγμένης απορρίπτοντας προτάσεις από το εξωτερικό.  
Aνακοίνωση:Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και κορυφαίο Έλληνα πολίστα Χρήστο Αφρουδάκη.Ο Χρήστος ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, συμφώνησε να παραμείνει στο δυναμικό του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για τα επόμενα 2 χρόνια.
Μιλώντας στο waterpololive.gr τόνισε: 
«Ζύγισα όλα τα δεδομένα κι αποφάσισα να ανανεώσω με τη Βουλιαγμένη. Κατέληξα να πω το «ναι» στον ΝΟΒ για πολλούς λόγους. Καταρχάς εδώ είναι το σπίτι μου, έχω μεγαλώσει κι έχω μάθει πόλο στον Όμιλο. Παράλληλα ήταν κι εξαιρετική η συμπεριφορά της διοίκησηςη προς το πρόσωπό μου και συμφώνησα να είμαι μέλος της ομάδας για νέες προκλήσεις, με πιο νεανική – από πέρυσι – ομάδα», επισήμανε αρχικά ο Χρήστος Αφρουδάκης και πρόσθεσε για τους φετινούς στόχους του ΝΟΒ:
«Στόχος μας είναι οι τελικοί και να είμαστε εκεί όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, που πιστεύω ότι θα είμαστε. Υπάρχει αρκετό έμψυχο δυναμικό από κάτω, σε μια ομάδα, όπως ο ΝΟΒ, που κατακτάει πρωταθλήματα υποδομών εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Επίσης θα μείνουν οι Τίγκας, Χρυσοσπάθης, Γούβης κι άλλα παιδιά…».
Ακόμα ο Χρήστος Αφρουδάκης αποκάλυψε ότι θα προβιβαστούν άμεσα παίκτες όπως ο Λεωνίδας Μαυρωτάς κι οι Κοπελιάδης, Καπετανάκης, Ποταμιάνος κι Αλβέρτης.

Σχετικά άρθρα