Είπε όχι στον Ολυμπιακό !!!!

11 Ιουλίου 2014

Πριν από αρκετές εβδομάδες το RedGoal αποκάλυψε με το δημοσίευμα "Ντελόρ ψηλά στη λίστα Θρύλου" ότι οι ερυθρόλευκοι ειχαν δείξει ενδιαφέρον για το νεαρό επιθετικό, Αντί Ντελόρ που έκανε σούπερ σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την Τουρ.

Τώρα, μετά από διάστημα δύο μηνών, έρχεται δημοσίευμα στο Βέλγιο να μας ενημερώσει ότι ο Θρύλος προχώρησε και σε πρόταση για την αγορά του 22χρονου σέντερ φορ.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα "Derniere Heure" αναφερόμενη στο ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης, υπογραμμίζει ότι: "Ο Αντί Ντελόρ δεν βλέπει το βελγικό σύλλογο ως προτεραιότητά του.

Μετά την απόρριψη της πρότασης του Ολυμπιακού, δεν ενδιαφέρεται να παίξει με τη Σταντάρ. Πλέον, οι άνθρωποι της ομάδας της Λιέγης θα εξετάσουν άλλους υποψήφιους, συμπεριλαμβανομένου του Σεντρίκ Μπακαμπού της Σοσό".

Αν αληθεύει το παραπάνω δημοσίευμα και ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον 22χρονο στράικερ με τα 24 γκολ στο πρωτάθλημα της Ligue 2 την τελευταία σεζόν, δεν αποκλείεται να επανέλθει...

- See more at: http://www.redgoal.gr/2013-10-08-15-42-30/item/9880-aporrifthike-protasi-osfp-gia-delor#sthash.RdesmD8p.dpuf

redgoal.gr/

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Thomas Fuller
Η Σκέψη της ημέρας
Thomas Fuller