Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ρολάντο !!!!

11 Ιουλίου 2014

Επιμένουν οι Ιταλοί για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ρολάντο Μπιάνκι

Μπορεί ο Ολυμπιακός μόλις πριν δύο μέρες να πήρε φόρα και να άρχισε τις… διαψεύσεις, αυτό όμως ουδόλως πτοεί τους Ιταλούς. Έτσι την Πέμπτη επανέφεραν στη δημοσιότητα τα σενάρια που θέλουν τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά του Ρολάντο Μπιάνκι. Μάλιστα στα σχετικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμη και για συμφωνία η οποία έχει σχεδόν επιτευχθεί, ενώ δεν αποκλείουν και το να υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις.

Η περίπτωση του Μπιάνκι είναι αρκετά ενδιαφέρουσα με τον έμπειρο επιθετικό να αποχωρεί σίγουρα από την Μπολόνια. Το συμβόλαιό του ξεπερνά κατά πολύ το 1,5 εκατ. ευρώ και η ομάδα δεν μπορεί να το… κουβαλήσει μαζί της στη Σέριε B’. Για να απαλλαγεί λοιπόν είναι διατεθειμένη να κάνει οποιαδήποτε συμφωνία, ακόμη και για την παραχώρηση του Μπιάνκι με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα οι Ιταλοί δεν αποκλείουν ούτε καν το ενδεχόμενο ο παίκτης να μείνει ελεύθερος χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Πάντως αν και η περίπτωσή του μοιάζει αρκετά καλή, οι Ερυθρόλευκοι μάλλον έχουν αλλού στραμμένο το ενδιαφέρον τους αυτή τη στιγμή. Ο επιθετικός που ψάχνουν θα είναι από το πάνω ράφι και ο Μπιάνκι ίσως να αποτελεί γι’ αυτούς μια εναλλακτική, μόνο αν δεν τα καταφέρουν να συμφωνήσουν με τους παίκτες που θέλουν. Άλλωστε όπως τονίζεται χαρακτηριστικά η περίπτωση του φορ ίσως να αργήσει αρκετά ακόμη.

exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ