Κασάμι: «Υπέγραψα σε έναν μεγάλο σύλλογο»

«Είμαι έτοιμος να πετύχουμε σπουδαία πράγματα». δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι, με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο you tube από το Ζέεφελντ της Αυστρίας.
Οι δηλώσεις του Κασάμι:
Κάνεις ένα νέο βήμα στην καριέρα σου και θέλω να μου πεις ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις σου όταν αποφάσισες να έρθεις στην ομάδα μας.
«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα σε ένα μεγάλο σύλλογο. Χαρούμενος που τώρα έχω την ευκαιρία να είμαι κομμάτι μίας μεγάλης ομάδας. Ήταν μία υπόθεση η οποία πήρε αρκετό χρόνο να ολοκληρωθεί και σίγουρα υπήρχε και αρκετή αγωνία από την πλευρά μου για την εξέλιξή της. Εντέλει υπογράψαμε και είμαι χαρούμενος που πλέον ενσωματώθηκα με τον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».
Βρίσκεσαι ήδη με την υπόλοιπη ομάδα εδώ στο Ζέεφελντ, για την προετοιμασία. Πιστεύεις ότι αυτό το κομμάτι του καλοκαιριού είναι σημαντικό για να χτιστεί ο Ολυμπιακός;
«Φυσικά! Τώρα είναι μία σημαντική ώρα για την ομάδα και τον προπονητή. Για να προπονηθούμε σωστά, να γνωρίσει ο κάθε παίκτης όλους τους συμπαίκτες του καλύτερα, να προετοιμαστεί για να φτάσει στο 100% και να είναι σε πλήρη φόρμα για τη μακρά και δύσκολη σεζόν».
Μετά από το πρώτο κομμάτι στο Ζέεφελντ ακολουθεί το θρυλικό ταξίδι του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ και τον Καναδά, όπου θα αντιμετωπίσει σπουδαία κλαμπ, όπως η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μίλαν. Ποια η γνώμη σου για τη συμμετοχή μας στο ICC;
«Είναι κάτι πολύ όμορφο για τον Ολυμπιακό να συμμετέχει σε αυτό το σπουδαίο τουρνουά. Είναι μία ομάδα μαθημένη να παίζει στο Champions League και άρα συνηθισμένη να αντιμετωπίζει μεγάλους αντιπάλους. Είναι όμως σημαντικό και για την ομάδα, αλλά και για τους φιλάθλους στην Αμερική το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε αυτό το τουρνουά! Το ίδιο και για τον σύλλογο, αλλά και για τους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να πάρουν σπουδαίες εμπειρίες, απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Μπορούν να μάθουν πολλά όλοι από αυτό το ταξίδι».
Θα ήθελες, κλείνοντας, να πεις δυο λόγια στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να σε γνωρίσουν τα επόμενα χρόνια στην ομάδα μας;
«Βέβαια. Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη και τη Διοίκηση εν γένει, αλλά και τον κ. Μίτσελ. Τώρα δεν βλέπω την ώρα να παίξω ποδόσφαιρο και να δώσω μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας. Εύχομαι να κερδίσουμε όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε αυτή τη σεζόν! Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδό μας και να σκοράρω τα πρώτα μου γκολ, δίνοντας έτσι χαρά στον κόσμο. Περιμένω πως και πώς να σας δω όλους».

Σχετικά άρθρα