Το γράμμα του Σουάρες στους οπαδούς της Λίβερπουλ (photo)

Ο Λουίς Σουάρες αφήνει τη Λίβερπουλ για τη Μπαρτσελόνα, αλλά θέλει οι φίλοι των «κόκκινων» να τον θυμούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Άλλωστε, παρά τις κριτικές, ο Ουρουγουανός είχε αρκετά στενές σχέσεις με τους οπαδούς της ομάδας του Μέρσεϊσάϊντ. Πριν από λίγες ώρες έστειλε μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας ότι θα παραμείνει για πάντα οπαδός της Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια όμως δημοσίευσε και ένα γράμμα το οποίο απευθύνεται στους φίλους της ομάδας. Ο ίδιος, αλλά και ολόκληρη η οικογένεια του, η οποία όπως είπε πέρασε όμορφα στην αγγλική πόλη.

Αναλυτικά το γράμμα της οικογένειας Σουάρες:

«Γεια σε όλους. Είναι περισσότερα από 3,5 χρόνια από τότε που πήγα στη Λίβερπουλ, ένα σύλλογο που πάντα θαύμαζα. Από τη μέρα που υπέγραψα, ο σκοπός και η επιθυμία μου, ο κύριος στόχος μου, ήταν να βοηθήσω τη Λίβερπουλ να εξελιχθεί και να γίνει ακόμα μεγαλύτερη απ’ όσο είναι τώρα.

Μέσα στα χρόνια έζησα πολλές όμορφες στιγμές και άλλες που ήταν δύσκολες. Και στα καλά και στα κακά, όμως, πάντα ένιωθα να υποστηρίζομαι από υπέροχους φιλάθλους σε μια υπέροχη ομάδα. Πάντα θα νιώθουμε κοντά στην πόλη. Νιώθουμε περήφανοι για το γεγονός ότι η κόρη μας, που είναι τώρα σχεδόν τεσσάρων χρονών, μεγάλωσε στο Λίβερπουλ και για το ότι ο γιος μας γεννήθηκε εκεί.

Η οικογένεια μου κι εγώ νιώθαμε πάντα σαν στο σπίτι μας και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό. Σε δύσκολες στιγμές είχα πάντα τη στήριξή σας κι αυτό είναι κάτι που θα κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου. Το να έχω την ευκαιρία να παίξω, να απολαύσω, να γελάσω και να σκοράρω σε ένα γήπεδο τόσο μοναδικό και τόσο ξεχωριστό όσο το “Άνφιλντ”, με όλους εσάς τους υπέροχους φιλάθλους, είναι τιμή.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο της ομάδας στο Μέλγουντ και τους δυο προπονητές που έδειξαν τόση πίστη σε μένα σε κάθε περίσταση.

Σήμερα ένα κεφάλαιο της ζωής μας φτάνει σε ένα τέλος που ποτέ δε θα ξεχάσουμε. Η υποστήριξή μας για τη Λίβερπουλ θα είναι για πάντα. Αφήνουμε πίσω μας δεκάδες φίλους και ξεχωριστούς ανθρώπους που θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Σας ευχαριστούμε. Φεύγουμε ως οπαδοί της Λίβερπουλ. You ‘ll never walk alone…

Η οικογένεια Σουάρες»

Σχετικά άρθρα